Hoopvolle kansen!?

Kansen en hoop…voor jou?!hoopvolle kansen

Een mens heeft veel veerkracht, ondanks moeilijkheden, tegenwerking en uitdagingen zijn mensen onverbeterlijk hoopvol. Verhalen van hoop heb ik nodig, daar krijg ik energie van.

Hoop doet leven, in het CSC ontmoet ik mensen die zoeken naar een remedie voor een  kwaal, fysiek of emotioneel. Die worstelen met moeheid, stress, drukte, slaapproblemen, verlies aan Godservaring of zin van hun leven. Elke keer dat ik door een massage, meditatie, een proefflesje essentiële olie iets kan betekenen, zie ik hoop opvlammen in ogen. Verwachting en verlangen… er komt leven … soms leven terug… dit geeft mij energie en veerkracht om verder te werken en te bouwen. Elke keer zie ik dat, mensen elkaar nodig hebben. We kunnen iemand tijd geven, aandacht, zorg een vriendelijk woord of een glimlach en zo HOOP geven.

(Een) HOOP nodig?
Kan jij hoop verspreiden of heb je hoop nodig? Zo vaak heb ik het allebei nodig. Ik kies ervoor om HOOPVOL in het leven te staan. Wat heb jij daarvoor nodig? Vertel het in een reacties hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.