Als dit geen liefde is…de gesponsorde massage

Geven…is dat niet een van de mooiste dingen om te doen? Je tijd, energie, gebed of financiën geven aan een ander die het zo hard nodig heeft. De reactie van de ander is vaak zo ontzettend dankbaar. God draagt ons op om naar de ander om te zien. Om voor de ander te zorgen en te geven waar nodig is.  Zou de wereld niet nog mooier worden? Als iedereen iets meer zou geven aan een ander?   Als Christelijk Spiritueel Centrum willen wij ook geven. Liefde, aandacht, tijd, aanraking, stilte. Een plek waar je kunt opladen en jezelf mag zijn. Een van onze producten is daarom de gesponsorde massage. Iets geven aan die ander die het zelf niet kan betalen. Laatst kreeg ik een verzoek via onze website binnen voor een gesponsorde massage:  
Hallo lieve mensen, Op de site las ik dat jullie een gesponsorde massage aanbieden! Hartverwarmend! Ben zelf iemand die een Wajong uitkering heeft en eigenlijk geen massage  kan veroorloven…Toen ik jullie site las werd ik even stil en merkte dat ik ontroerd was… Weet niet of ik überhaupt bij jullie in aanmerking kom maar het lijkt me een godsgeschenk om op deze manier een massage te krijgen. Lieve groet,
Deze oproep plaatste ik op Facebook. En binnen een half uur zat dit bericht in mijn mailbox:
Hoi Tjitske, zag je bericht over de uitgestelde massage. Dit wil Ik graag doen voor deze Wajonger. Stuur je mij een factuur? 
reactie van gever
reactie van klant
Ik was zelf even overdonderd. Wauw, wat een snelle reactie op mijn oproep. Mijn klant haar reactie was ook zo prachtig om te zien. Ze kon het bijna niet geloven. Wat een cadeau dat iemand dit wilde doen voor haar. en vervolgens was de gever ook weer blij. Win-win 😉 Afgelopen vrijdag is ze geweest en ze heeft het als heel erg bijzonder en liefdevol ervaren. “Als dit geen liefde is …” schreef ze in het gastenboek!

Wat is het mooi om te geven aan de ander… of om zo’n gave te mogen ontvangen!