Het ademt rust en ruimte

Als ik de deur opendoe aan mijn nieuw pand dan word ik blij vanbinnen. Ik voel de rust en ruimte die het ademt. Het hoge plafond geeft een gevoel van vrijheid, maar toch ook huiselijk en knus door de gezellige hoekjes. De kleuren groen ademen leven, rust en frisheid uit. En voor sommige letterlijk een nieuw begin. Het is een pand die voor iedereen toegankelijk is en tot bezinning wil komen.

Aan de havenstraat 119 ligt dit nieuwe pand met uitkijk op de oude haven. Met een grote etalage die de aandacht trekt aan een doorgaande weg naar de stad. Hier mogen wij de plek zijn waar mensen elkaar en God kunnen ontmoeten. Een plek om je over te geven aan de stilte, aanraking of aandacht.

De nieuwe ruimte is heel geschikt om met groepen samen te komen voor presentaties of workshops. Het is echt een ontmoetingsplek wat open staat voor iedereen en waar het draait om verbinding en relatie. Maar we kunnen ook letterlijk een laagje dieper gaan. Een prachtige kelderruimte waar rust en stilte centraal staan. Hier voel je je echt afgesloten van de buitenwereld. Alleen met jezelf en met God.

Je bent van harte welkom om langs te komen. Kijk in de agenda voor de activiteiten komende maanden of loop binnen voor een lekkere kop koffie.

Op het leven!

Tjitske

Benieuwd hoe het eruitziet? Er staan meer foto’s op facebook!