Start voorjaarsdetox met dōTERRA

Heb je behoefte om 2019 schoon en fris te starten? Dat kan in 30 dagen, met hulp van natuurlijke olien. In het centrum werken we hiermee, en verbinden de fysieke voordelen ook aan het spirituele proces van opruimen en vernieuwen.

In de christelijke traditie wordt er al honderden jaren 40-dagen gevast voor het Paasfeest. Combineer fysiek en geestelijke detox, want lichaam, ziel en geest zijn verbonden!

De fysieke detox met essentiële olien van dōTERRA:
– Je lichaam goed reinigen van gif- en afvalstoffen
– Makkelijker afvallen
– Goed vol te houden programma, waarbij je (bijna) geen last hebt van honger, trek e.d.
– Schoon gevoel
– Goede zorg voor je lichaam

Koop de materialen in het ‘Cleanse & Restore’ startpakket, dit is incl. 1 jaar lang 25% korting op dōTERRA producten. Kosten voor deze detox zijn 300 euro. Ook als je al een account hebt, kan je de producten als pakket of los kopen.
Vanaf 6 maart start er een groep die elkaar support, we werken met whatsapp.

In het Christelijk Spiritueel Centrum zijn in de 40-dagen periode spirituele activiteiten met dit thema, o.a. meditaties met o.a. Lectio Divina en stiltewandelingen. Op woensdag 6 maart om 20 uur starten we samen met de workshop Hemelse Rust.

Informatie en aanmelden: [email protected]

Meedoen aan de detox waarin we zowel geestelijk als lichamelijk opruimen…schoonmaken?  Ga naar aanmelden