Essentiële oliën veilig gebruiken

Ik kan zo van de oliën genieten. Het is een ontdekkingsreis, waarin ik telkens weer versteld sta van de lichamelijke geestelijke en spirituele werking.

Toen ik net kennismaakte met de oliën, merkte ik dan de informatie soms best veel was. Belangrijk is om – in jouw eigen ontdekkingsreis – iedere keer een stapje te zetten. Je kunt niet gelijk alles weten en toepassen. Je zult zien dat je steeds meer leert.

Één van de dingen die belangrijk zijn in het beginstadium van je ontdekkingsreis is het veilig gebruiken van de oliën. De oliën van dōTERRA hebben namelijk een hele krachtige werking. Ik maakte een video voor je hierover.

 

Wil je meer weten over essentiële oliën? Kijk dan in de agenda voor leuke workshops om meer te leren.

Ook leuk om te lezen: Essentiele oliën een luxe product?!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.