Je gezondheid boosten met Aromatouch

Dat massage goed is om te ontspannen dat weet iedereen wel. Maar massage kan veel meer doen. Dokter David Hill van dōTERRA ontwikkelde de Aromatouch techniek: een lichte massage waarin acht verschillende therapeutische oliën worden aangebracht op het lichaam.

Zoveel mensen hebben last van lichamelijke – en geestelijke klachten. En dat kan ook bijna niet anders met alles wat we tegenwoordig moeten (van onszelf) en waar we aan worden blootgesteld. In het centrum zijn wij er helemaal opgericht om rust en stilte te brengen in lichaam, ziel en geest. Daarom ben ik ontzettend blij toen ik de Aromatouch techniek ontdekte. Deze massagetechniek is heel geschikt voor mensen met pijnklachten, vermoeidheid, stress, depressie, burn-outklachten of verminderde weerstand.Er wordt langs de energiebanen van het lichaam gewerkt en aangebracht op verschillende drukpunten met als doel om het lichaam weer in balans te brengen.

De Aromatouch massage bestaat uit 4 fases:

 • Verminderen van stress
  We hebben allemaal te maken met stress. Bij te veel stress krijg je lichamelijke en geestelijke klachten. De Aromatouch techniek helpt het lichaam te ontspannen en de geest tot rust te brengen.
 • Versterken van het immuunsysteem
  In deze fase geven we het immuunsysteem een boost, zodat je weerstand wordt verbeterd en je beter bestand bent tegen virussen en infecties.
 • Verlichten van ontstekingen en pijnklachten
  Het terugdringen van ontstekingen is het doel in deze fase. Chronische pijnen kunnen ontstaan door aanhoudende ontstekingen en dus heel belangrijk om ontstekingen tegen te gaan.
 • Lichaam en geest in balans brengen
  In onze maatschappij moeten we snel reageren en denken. We staan dus constant in opperste paraatheid. Als deze toestand te lang aanhoudt, eist dit zijn tol op ons lichaam.

De 8 oliën die ik gebruik in deze techniek sluiten perfect op elkaar aan. Ze werken: kalmerend, ontspannend en verlagen je cortisol. Weerstand verhogend, ontstekingsremmend en beschermend. Ze helpen bij het afvoeren van afvalstoffen en de doorbloeding van je huid. Het helpt lichaam en geest om in positieve en actieve staat te komen, doordat serotonine en dopamine worden verhoogd.

Investeren in jezelf…tijd nemen om op te laden, te ontspannen en tot rust te komen. Het is soms zo moeilijk, vooral in deze drukke maanden. Maar daarom des te belangrijker om op een zorgvuldige manier om te gaan met lichaam en geest. Een ervaring met Aromatouch gun ik je zo… Totale ontspanning, maar ook een boost voor lichaam en geest om door te kunnen gaan.

Ik had nooit verwacht dat deze massage zo intens zou zijn. Ik ervoer een diepe rust en ontspanning alsof ik een paar weken op vakantie was geweest.”