Oliekamp: een must voor wie met de olie begint.

Ben je geïnteresseerd in de olie? Heb je al eens een flesje gekocht in de winkel, maar heb je geen idee waar te beginnen? Dat is heel herkenbaar. Er is een groot aanbod overal en er is zoveel informatie te vinden, dat je makkelijk verdrinkt.  

Heb jij vragen als ‘wat kan ik ermee’? en ‘hoe kan ik het gebruiken’? Heb ik wel de goede olie? En, waar moet ik op letten als ik de oliën combineer? Of als ik medicatie gebruik?

In plaats van dat je het zelf moet uitzoeken, bied ik via het Centrum een compleet programma aan waar je vrijblijvend en gratis aan kunt deelnemen. Inmiddels zijn er via het centrum meer dan 500 mensen die de oliën gebruiken.

Wil jij dat ook? En heb jij na het volgen van een workshop of een wellness consult  de stap gemaakt om via het centrum met een oliepakket en kortingsaccount van dōTERRA te beginnen. 

Oliekamp is dan DE manier om deze oliën te leren kennen en gebruiken. Oliekamp is een online programma van 2 weken. In een besloten facebookgroep leren we met rond de 20 deelnemers en 6 coaches hoe je aan de slag kan met de 10 oliën uit 1 van deze 2 basiskits, de Home Essential Kit, met 15ml flesjes olie en een diffuser. Of de Family Essential kit, met 5ml flesjes als een voorzichtige eerste instapmogelijkheid!

Is deze begeleiding wat jij zoekt? Heb je zelf nog geen doTERRA-account?

Dan kan je deze 2 kits in de webshop kopen:

 

Wat zeggen mensen die oliekamp hebben gedaan?

Om je een idee te geven heb ik wat ervaringen gevraagd van eerdere deelnemers aan oliekamp. 

 

“Oliekamp heeft mijn inzichten over de oliën en mijn leven verrijkt.” zegt Inga, kort maar krachtig.

 

“De mogelijkheden en veelzijdigheid van essentiële olie werden met de dag duidelijker. Het delen van ervaringen via een filmpje, zorgde dat ik bleef stuiteren van verbazing en maakte me hongerig naar meer. Ik ben nog iedere dag dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen.”  zegt Petra

 

“Voor mij is oliekamp echt een must voor wie met de olietjes begint. Zonder kennis kunnen ze gevaarlijk zijn, en met kennis enorm waardevol!” zegt Marian

 

En last but not least laat ik Marjolijn aan het woord! “Ik vond het ook heel leuk en leerzaam om mee te doen. Ik heb veel informatie opgedaan over tien basisoliën, een schriftje aangelegd met deze info en de recepten die gedeeld werden. Ik kwam er ook achter wat ik zelf fijne oliën vind, qua geur, maar ook in gebruik. Het werd mij duidelijk dat er veel gebruiksmogelijkheden zijn voor lichaam en gezondheid, ook voor mijn kinderen. Vanaf dat moment ben ik rollers gaan gebruiken, waar ik mijzelf en mijn kinderen nog steeds plezier mee doe. Ook het gebruik van de diffuser in huis is een bijna dagelijks terugkerend ritueel. Het was voor mij echt een zinvolle, leerzame tijd om de oliën te gaan gebruiken in het dagelijks leven.”

 

Hoe gaat het in z’n werk?

Lijkt het je wel wat om mee te doen? Elke maand start een nieuwe groep. Deelnemen kan eenvoudig door je bij mij op te geven.

 

JA IK WIL ME OPGEVEN VOOR OLIEKAMP