Van lichamelijke klacht naar de emotie

Het werkt andersom

‘Ik dacht, ik ga meedoen aan de cursus ‘emoties in balans’; dus ik had al een lijstje emoties gemaakt waarvan ik dacht dat ik daar wel wat mee moest doen. Toen ik er met Tjitske vooraf over sprak bleek het helemaal andersom te zijn. Eerst gingen we kijken naar welke lichamelijke problemen ik had en dan in het boek ‘essentiële emoties’ welke emotie daarbij hoort.’

Gerda klinkt wat verbaasd als ze erover spreekt, maar ook nuchter. Het ‘lastige’ was dat ze eigenlijk zo gezond als een vis is, maar na even nadenken komen ze uit bij een vervelende kalknagel.

Van kalknagel naar emotie

‘In het boek stond niets over kalknagels, maar wel stond elke teen beschreven. Zo bijzonder vond ik dat! Uiteindelijk kwamen we wel bij een emotie uit die bij me paste.’

Ze vertelt hoe ze een olie erbij uitkoos die lekker rook en de affirmaties die erbij stonden een klein beetje aanpast aan haar eigen situatie. Dat is precies waar de cursus ruimte voor biedt.

Het werkt gewoon

‘Ik had eerder over essentiële olie gehoord in de fipronil-crisis die onze boerderij ook hard getroffen heeft en was dus best kritisch. Toen corona kwam had ik tijd om het uit te zoeken en te kijken voor mezelf of het werkte. En het leuke is… het werkt gewoon!’

Als enthousiaste gebruiker zoekt ze verdieping in het gebruik van de olie en volgt ze de cursus. Ze leert onder andere dat de olie werkt, maar ook dat ze stappen mag nemen als persoon. Iets waarvoor ze zichzelf nog wel eens de spreekwoordelijke schop onder de kont geeft als nuchtere boerin. Zo is de cursus een totaal pakket, je kijkt niet alleen naar het lichaam, maar ook naar de emotie en geestelijke zaken.

‘Toen het eindelijk weer mocht kwam ik bij de pedicure en ik dacht ‘ik vind dat m’n nagel er beter uitziet, maar ik zeg  niks…’. De pedicure was verbaasd en vroeg me of ik haar middeltje trouw gebruikt had. Ik legde haar toen uit van de olie. Ze was gelijk geïnteresseerd. Zo grappig was dat… het werkte dus gewoon echt!’ Herhaalt Gerda nog maar eens.  ‘De cursus heeft me echt een verdieping gegeven in het gebruik van de olie. Dus als mensen meer willen weten hoe ze de olie kunnen gebruiken dan voegt de cursus zeker wat toe.’


Wil je ook weten hoe het voor jou kan werken? En hoe je je emoties in balans krijgt met behulp van olie?

Doe dan mee met de workshop en/of de cursus. De workshop is gratis, de cursus is 4 avonden en met korting 39,95.

Binnenkort start er weer een cursus en vooraf hebben we een aantal workshop. Je vindt hier informatie: Workshop & Cursus. Ga je mee aan de slag?