Licht en hoop voor het nieuwe jaar

Het nieuwe jaar is net begonnen. Hoog tijd om kort terug te kijken naar het jaar dat geweest is, maar ook (juist!) vooruit naar het komende jaar.

Heb je wel eens het gevoel gehad dat je nog maar amper adem gehaald hebt en het jaar vloog voorbij?

Dat hebben wij afgelopen jaar In het centrum wel gehad.


Zoveel gedaan

Want wát is er veel gebeurd!

We hebben om alle maatregelen heen gewerkt met veel online meetings, massages met voorzorgsmaatregelen en een groeiend aanbod in onze webshop. Wat hebben we veel van onze klanten mogen zien. Hoe ontzettend tof was het dat je er was! Bedankt dat je daarmee ook onze missie ondersteunt!

We hebben afscheid genomen van vrijwilligers én nieuwe mensen op het centrum verwelkomd.

Het werk van Tjitske in het centrum was bij Nederland Zingt Dichtbij. Ze stond in de Eva, de EO-visie, de Onderweg, de Trouw, de Gooi & Eembode en we schreven natuurlijk zelf een hele stapel aan inspirerende verhalen.

Nieuwe plannen: Meer rust!

En plannen, we hebben zoveel mooie plannen gemaakt én uitgevoerd. Ook voor het nieuwe jaar. De mooiste daarvan is toch wel het vieren van het 7-jarig bestaan van het centrum met een geweldig aanbod voor iedereen die op zoek is naar meer rust en ruimte in zijn of haar leven… een intensief maar zeer verhelderend 3 maanden traject.

Dat is wat we willen bereiken voor het nieuwe jaar. Meer licht en hoop; Meer rust en ruimte; Meer jezelf kunnen zijn; Meer van overleven naar leven.

Stress & onrust

Want wat we ook gezien hebben dit jaar is de onrust, de stress, de mensen met burn-out klachten en de mensen die alleen in hun hoofd bleven zitten en hun lijf vergaten. De crisis is niemand in de koude kleren gaan zitten. We misten allemaal de aandacht, de aanraking en zagen steeds meer de maatschappij verkillen en verharden.

Aan jezelf toekomen

Heb jij dat ook? Dat het jaar voorbij gevlogen is en je eigenlijk niet aan jezelf bent toegekomen? Misschien is het tijd om het te veranderen. Om deze kerst eens stil te staan hoe licht en hoop er voor jou uitziet. Wat heb jij nodig om van overleven naar leven te gaan?

Massage? Coaching? Meditatie of denk je dat essentiële olie je erbij kan helpen?

Ook in het nieuwe jaar willen wij er voor je zijn.

Dus haal samen met ons nog eens heel diep adem voordat het jaar om is en stap in het nieuwe jaar vol rust.


Tjitske Volkerink heeft een missie. Om mensen te helpen om van overleven naar Leven te gaan.

Dat doet ze door haar holistische aanpak van lichaam, ziel en geest.

Daarom biedt ze massages, meditatie en essentiële olie aan. Hiermee geeft ze jou en iedereen die dat nodig heeft tools om in je eigen leven meer rust te vinden en zo van overleven naar Leven te gaan.