5x cadeau ideeën voor Moederdag

Met Moederdag om de hoek is het tijd om na te denken over het perfecte cadeau voor je moeder. Ben je op zoek naar iets speciaals om haar te laten zien hoeveel je van haar houdt? Misschien kunnen wij je helpen met 5 ideeën die je kunt kopen via onze webshop! Of je nu samen wilt ontspannen tijdens een massage-workshop, je moeder wilt verwennen met een handmassage workshop of je haar een mooi boek cadeau wilt doen. Wij hebben het allemaal!

Workshop massage voor partners – meerdere data!

Ben je op zoek naar een leuke manier om de band met je moeder te versterken? Of wil je je moeder een ervaring geven die ze samen met haar partner kan beleven? Overweeg dan om een massage-workshop cadeau te doen. Tijdens de workshop leert ze hoe ze op de juiste manier kan masseren, zodat ze kan ontspannen en genieten van de aanrakingen. Het is een inspirerende, gezellige en leerzame avond waarbij je moeder volledig tot rust kan komen.

Je kunt ‘de ontspanningsmassage voor partners’ boeken in de webshop. Er staan verschillende data ingepland in mei, juni en in het najaar. Vol = vol!

Online cursus emoties in balans

Geef je moeder iets leerzaams cadeau, waar ze echt wat aan heeft. Namelijk de cursus ‘Emotioneel in Balans’, waarin ze leert hoe essentiële oliën kunnen helpen bij het ondersteunen en genezen van emoties en overtuigingen die in de weg staan. Gebruikmakend van een holistische benadering met meditatie-oefeningen en lichaamsbewustzijn, deelt Tjitske haar kennis en ervaring om te helpen bij het herkennen van emoties en behoeften, en om handvatten te bieden voor het gebruik van essentiële oliën.

De cursus start op 6 juni en bestaat in totaal uit 4 online lessen. Voorafgaand is er een persoonlijk consult om te bepalen welke olie het beste bij je moeder past. Na een maand is er een terugkom moment om de voortgang te bespreken. Door de praktische toepassing van het handboek ‘Essential Emotions’ kan je moeder de kennis en vaardigheden ook toepassen voor het gezin/de familie. 

Boek de online cursus hier

Helende handen workshop

Geef je moeder een workshop handmassage cadeau! Onze ‘Helende Handen’ workshop biedt de kans om te leren hoe ze stress kan verminderen en ontspanning kan bieden door middel van een handmassage. Met het handmassage pakket dat beschikbaar is tijdens de workshop, kan je moeder zelf ook thuis aan de slag! Wie weet profiteer je er zo zelf ook nog van.

Wil je meer informatie over de workshop? Lees dan onze blog en boek de workshop in de webshop.

Ontspanningsmassage 

Een ontspanningsmassage is ideaal voor moeders die behoefte hebben aan ontspanning. Als je moeder nog nooit eerder een massage heeft gehad, is de kennismakingsmassage wellicht iets voor haar. De techniek is zachter dan die van een sportmassage, Thaise massage of Zweedse massage, maar heeft een langer effect na de behandeling. Bij stress of gespannenheid, kan een massage een fantastische oplossing zijn. Het Christelijk Spiritueel Centrum biedt massages aan vanuit een christelijk perspectief.

Boek hier een heerlijke massage voor je moeder.

Een mooi boek 

We hebben meerdere mooie boeken in onze workshop, zoals: Mindful met Jezus, Energie van de Geest, Gevoelstaal, Kleine gids voor Christelijke meditatie en nog veel meer. Stuk voor stuk boeken die jouw moeder helpen tot rust te komen en de relatie met God kunnen verbeteren. 

Bekijk de boeken hier in de webshop