Gratis oliën bij de MEI maandactie!

Bij het Christelijk Spiritueel Centrum streven we naar een gezonde balans tussen lichaam, ziel en geest. Essentiële oliën zijn daarbij een essentieel hulpmiddel in het dagelijks leven. Daarom zijn we verheugd om je deze aprilmaand uit te nodigen voor onze speciale actie. Ben je al lang op zoek naar natuurlijke, gezonde zelfzorg? Voel je je aangetrokken tot essentiële oliën? Dan is dit jouw kans.

Maak kennis met onze pakketten

Bij aanschaf van een van onze oliënpakketten krijg je niet alleen hoogwaardige oliën, maar ook geweldige geschenken. Hieronder vind je wat elk pakket inhoudt en welk geschenk je erbij krijgt. Dit is een unieke kans, met veel voordeel speciaal voor jou.

Family Essential Pakket

Het Family Essential Pakket biedt een prachtige start met 10 oliën in 5ml flesjes, variërend van lavendel tot deep blue, en een gratis kortingsaccount bij doTERRA voor een jaar lang 25% korting. Bestel het Family Essential Pakket voor € 167 (kortingsprijs) en ontvang een gratis flesje Wild Orange van 15 ml, ter waarde van € 17.

Home Essentials Kit

De Home Essentials Kit bevat dezelfde 10 oliën, maar dan in royale 15ml flesjes, inclusief een petal diffuser en hetzelfde waardevolle kortingsaccount. Kies voor de Home Essentials Kit voor € 327 (kortingsprijs) en ontvang gratis flesjes Wild Orange van 15 ml en Balance, onze aardende blend van 15 ml, ter waarde van € 64.

Natural Solutions Kit

De Natural Solutions Kit is onze meest uitgebreide starterskit, inclusief 10 samengestelde oliën, 6 single oliën, en een scala aan andere producten zoals supplementen en verzorgingsproducten. Kies voor de Natural Solutions Kit voor € 843 en ontvang niet alleen de eerdergenoemde geschenken, maar ook een flesje Adaptive van 15 ml, gratis ter waarde van € 113.

Ontdek onze gratis geschenken

Wild Orange: Ervaar de verkwikkende boost van onze Wild Orange olie, perfect voor studeren, vermoeidheid en een snelle opkikker.

dōTERRA Balance™: De aardende blend Balance is perfect voor het vinden van harmonie in je leven. Gebruik het voor massage, om je dag mee te beginnen of juist voor een rustige nacht.

dōTERRA Adaptiv™: Heb je behoefte aan kalmering? Dan is Adaptiv jouw oplossing. Laat je ondersteunen door de kalmerende effecten van Lavendel, Neroli en meer, terwijl je tegelijkertijd energie krijgt van Wilde Sinaasappel en Groenemunt.

Een beetje voor jezelf zorgen

Deze maand draait alles om zelfzorg en welzijn. Grijp deze kans om jezelf te verwennen en in verbinding te komen met je lichaam, ziel en geest. Bestel deze maand nog en voor extra voordeel!