Pelgrimstocht dag ‘vieren met z’n vieren’


Evenementgegevens


Onderdeel van de Christelijke Spiritualiteit is pelgrimeren. In samenwerking met Stichting De Pelgrimstocht (www.pelgrimstocht.org) is er een ontmoetingsdag in Hilversum.

Deze stichting waarbij ik (Tjitske) in het bestuur zit organiseert
• Groepjes van 4 die elk kwartaal samen eten, hun levensweg delen en bidden voor elkaar.
• Zoekende pelgrims die hun verhalen delen met ervaren pelgrims. (pelgrimscoaches)
• Bijeenkomsten om inspiratie op te doen en ervaringen te delen.
• Reizen naar Ierland over Keltische spiritualiteit en Frankrijk over stilte.

In het kleine is iets eenvoudigs ontstaan, eenvoudig maar niet simpel. In de pelgrimsgesprekken delen we met elkaar onze levensweg en de weg met een goede God, hoewel we die niet altijd begrijpen. Je ziet je medepelgrims en jezelf groeien in geloof en in talent. Tegelijk zijn er ook de knikken en kuilen in de weg. Vreugde en groei, verdriet en stilstand alles komt voorbij.

Deze dag is voor bestaande pelgrims en voor mensen die behoefte hebben om hun levensweg met andere pelgrims op te trekken. Spreekt het idee van een groepje van 4, waarmee je 4 keer per jaar bij elkaar komt je aan? Wees welkom.

Het thema is ‘vieren met z’n vieren’ over het pelgrimeren in groepjes ipv 1 op 1. Hoe werkt het? We bieden een inspiratieprogramma. Lees hier Victor van Heusden’s Blog over pelgrimeren in groepjes van 4: http://www.pelgrimstocht.org/?p=504.

Aanmelden kan t/m woensdag 10 oktober 12uur via [email protected]
Kosten: 7,50 (incl. lunch)

Adres locatie: Wijkcentrum Lopes Dias, Lopes Diaslaan 213, 1222VE Hilversum