Essentiële Oliën

Het is ongelofelijk, het werkt echt en smaakt naar meer,  Claudia

Sinds mei 2016 werken we in het centrum met het merk doTERRA. De puur natuurlijke oliën hebben een sterke werking:

  • om de emoties te ondersteunen;
  • als hulp bij kwaaltjes;
  • preventief voor een gezonde en natuurlijke levensstijl.
Bij de massageChristelijkspiritueelcentrum034 (2)

Naast het lekkere geurtje, krijgt je massage door het toevoegen van essentiële olie een extra dimensie. Je kunt kiezen uit een selectie van geuren zoals Mirre, Nardus, Wierook, Lavendel en  Sinaasappel, of je gaat voor de Aromatouch. Een blend (een speciale mix) die alle therapeutische voordelen van enkelvoudige oliën combineert. Een heerlijke ontspanningsmassage plus!

Aromatouch techniek massage

Ook is er een speciale Aromatouch massage, met 8 olien die zacht aangebracht worden op de huid van de rug, nek, het hoofd en de voeten. Een weldaad.

Volg een gratis workshop over Essentiële Oliën
Christelijkspiritueelcentrum035 (2)

Een avond of middag waarin je uitleg krijgt over de oliën. Bv. over de  3 basisoliën: Lavendel, Pepermunt en Citroen, of een pakket olien die samen een ‘basis medicijnkast’ zijn, oliën die op de emoties werken of over Olie en de Bijbel.

Naast uitgebreide informatie kan je met korting een introductie kit met 3 oliën aanschaffen, proef flesje meekrijgen of direct een kortingsabonnement aanschaffen met 25% korting op al je aankopen.

Kijk in de Agenda wanneer de (gratis) workshops zijn gepland
Externe Doterra webshop: Het CSC heeft een eigen webshop via doterra, hier kan je alle olien voor de winkelprijs kopen.
Neem contact met ons op.

Adventserie 'Hemelse geuren'

Eeuwenlang worden deze geuren al gebruikt voor lichaam, ziel en geest. De Bijbel staat vol met verwijzingen voor dagelijks gebruik, schoonheid en voor gebed en aanbidding.

Tijdens advent 2018 4 vrijdagavonden over deze oeroude Hemelse Geuren, die vandaag nog volop te beleven zijn en het leven aangenamer maken.

30 november, 7 december, 14 december en 21 december

direct reserveren