Lemon: Wonder voor in huis

Een populaire en heerlijke olie die je voor veel verschillende dingen kunt inzetten. In één flesje lemon (citroenolie) zitten maar liefst 45 citroenen. De olie is koudgeperst uit de schil van de citroen. Hierdoor zijn alle natuurlijke en krachtige stoffen behouden.

lemon2-1024x1024

Hoe werkt Lemonolie?

  1. Reiniging
    Een van de werkingen van lemon is reiniging en zuivering van het lichaam. Lemon is een sterke antioxidant, geeft je immuunsysteem een boost en ondersteunt het spijsverteringssysteem. Iedere ochtend een glas water met 1 of 2 druppels lemon geeft je een eerste reiniging in de ochtend. Maar ook in de avond na een zware maaltijd kun je gerust een druppeltje citroen in je water nemen. Je zult zien dat het je darmen ondersteunt bij het verteren.
  2. Energie Naast de reiniging van je lichaam geeft de lemon ook een enorme boost aan energie. De ochtend ermee beginnen geeft naast de energie ook concentratie. Het maakt je geest helderder.
  3. Concentratie en focusOp emotioneel gebied is de lemon ook een hele mooie olie. Lemon biedt concentratie, bijvoorbeeld bij leerstoornissen. Je kunt deze olie dus goed inzetten bij kinderen die concentratieproblemen hebben op school. Of die zich moeilijk kunnen focussen. Doe een druppeltje bovenop je hoofd of 2 druppeltjes in je handpalm en adem drie keer diep in. Wrijf de olie daarna in je nek.
  4. Koorts en Keelpijn Lemon werkt goed bij koorts en keelpijn. Bij kinderen kun je de lemon verdunnen met een draagolie en onder de voetjes smeren. Een sokje erover heen en je hebt hetzelfde effect als het ‘ouderwetse’ citroensokje. Bij keelpijn kun je de lemon innemen met een lepel rauwe honing en een beetje biologische ceylon kaneel. Herhaal dit een paar keer per dag.
  5. Wonder in het huishouden De lemonolie is heerlijk om te gebruiken in je (dagelijkse) schoonmaakronde. Voeg bijvoorbeeld een druppeltje toe aan je vaatwasmachine, of wasmachine. Of doe een paar druppeltjes lemon met azijn en water in een flacon om je keuken schoon te maken. Het ruikt niet alleen fris, maar ook alle bacteriën zijn gedood.
  6. Om mee te bakken Gebruik een aantal druppels lemon in een cake of koekjes. Of smeer een stukje zalm in met een 2 of 3 druppeltjes.

Gebruiksaanwijzing
Lemon kan door iedereen in het gezin gebruikt worden. Bij gevoelige huid de olie altijd verdunnen met draagolie.Lemon olie kun je topisch (op de huid), aromatisch (verstuiven in de lucht) of inwendig gebruiken.

Gebruiken bij kinderen
Let op dat je voor kinderen de olie verdund met een draagolie (olijfolie, amandelolie, gefractioneerde kokosolie).

0 – 3 maanden 1:20 3 maanden – 2 jaar 1:102 jaar – 6 jaar 1:5

 

Bestellen 
Een flesje Citroen of Lemonolie van 15 ml kan je hier direct bestellen, maar je kunt ook in een gratis workshop horen hoe je met 25% korting en meer kunt bestellen!