Wat heb ik nodig? Nu ook: de iTOVi-scan

de persoonlijke scanner
Watvoor olie heb je nodig? Werken met essentiële olien roept deze vraag soms op. Er is nu een scanner ontworpen met een wetenschappelijk bewezen techniek: de iTOVi. Je kunt zo makkelijk een keuze maken welke producten jouw lichaam nodig heeft. De scan laat zien welke specifieke oliën of supplementen jouw lichaam op dit moment nodig heeft ter ondersteuning van een goede gezondheid.

balans

Veel van ons worstelen om de optimale balans te vinden in hun leven. Met de olien heb je ondersteunende producten, die jouw lichaam in de meest ideale toestand helpen te brengen.  Diverse factoren zoals gebrek aan slaap, stress, ziekten en andere gezondheidsproblemen maken dit lastiger. Wat is nu de oorzaak van je klacht? Welke olie zet je in voor het behandelen van de symptomen of de oorzaak van je klachten?  De iTOVi is dan een hulpmiddel om te helpen communiceren met je lichaam om dit evenwicht te bereiken.

uniek

De iTOVi kijkt naar de behoeftes van jouw lichaam en maakt een persoonlijk rapport van producten die jouw lichaam nodig heeft. Met behulp van de aanbevolen oliën en/of supplementen kan je je lichaam ondersteunen. Dit is belangrijk want wij zijn allemaal uniek en er is geen standaard regel in het vinden van mentale en fysieke balans.

gratis iTOVi scan
Wil je ook meer inzicht in wat je lichaam nodig heeft?
– bij aankoop van de family essentials kit ontvang je één gratis, geheel uitgewerkte scan
– bij deelname aan het Loyalty Reward Programma ontvang je een gratis scan met uitwerking voor jezelf en je gezin
– bij het organiseren van een avond over de oliën van doTERRA ontvang je als gastvrouw / gastheer een gratis scan met uitwerking, de overige deelnemers betalen € 5,00 per scan

reguliere iTOVi scan
De reguliere kosten voor een iTOVi scan zijn € 5,00 per persoon.
Kom je op afspraak neem ik de tijd om de uitslag met je door te nemen en krijg je een uitgebreide uitwerking via je mail.

Maak direct een afspraak?