Symphony of the Cells™


Symphony of the Cells™ is een simpele en effectieve manier om essentiële oliën aan te brengen en zo balans en harmonie te creëren in het lichaam.

De verzameling van 16 applicatietechnieken is opgesteld door Boyd Truman elke protocol richt zich op een specifiek lichaamssysteem, zoals het lymbische systeem, het immuunsysteem etc. Boyd Truman heeft zijn kennis over het gebruik van  van pure essentiële oliën beschikbaar gemaakt voor breed gebruik. 

In het centrum kan je de protocollen ontvangen en aanleren voor eigen gebruik. Wij helpen je graag om je herstel bij lichamelijke en/of emotionele klachten te ondersteunen.

De behandeling
Een eerste behandeling met essentiële olie wordt gegeven tegen kostprijs van de olie. Tussen de 4-6 druppels per olie, tot wel 10 oliën worden aangebracht. Een enorme impuls voor het lichaam. Je ontvangt ook een advies voor verdere behandeling. Dit advies bestaat uit:

  • Advies voor vervolg behandelingen (tot 2-3 keer per week bij acute klachten.)
  • Aanvullend gebruik van de oliën thuis
  • Het is mogelijk om de behandeling aan te leren aan je partner voor thuisbehandeling.
  • Informatie en advies over de aanschaf van benodigde therapeutische olie met 25% korting.

De symphony of the cells™ is een alternatieve behandeling, of beter gezegd ‘complementair’ aan reguliere zorg. Het wordt niet vergoed door de ziektekostenverzekering. Het is heel geschikt voor mensen die natuurlijke manieren van zelfzorg wensen toe te passen. 

Lees over de 16 protocollen en de toepassingen voor uiteenlopende gezondheidsproblemen
Maak een afspraak

disclaimer: Deze website is niet bedoeld om diagnoses te stellen, ziekten vast te stellen of claims te doen ter genezing van ziektes. De informatie is niet bedoeld als vervanging voor medisch advies van professionele artsen. Iedereen die aan een ziekte of verwonding lijdt, dient een gekwalificeerde arts te raadplegen.