Gods Apotheek

dauwtrappen
Gods Apotheek op facebook

De natuur is geschapen door God en aan ons gegeven om van te leven. 

Onze missie is om het leven wat God geeft te ontvangen en te laten stromen.

Bij de schepping gaf God alle zaaddragende planten en vruchtbomen tot voedsel (zie genesis 1:29)  In openbaringen 22 schrijft de bijbel over de levensboom, waarvan de bladeren de volken genezing brengen. Daar tussenin staan z’n 1000 verwijzingen naar gebruik van natuurlijke middelen voor gezondheid, schoonheid, parfum en spiritualiteit.

Als je gelooft in de schepper van hemel en aarde, is het logisch dat je die schepping waardeert en gebruikt                                                  Tjitske Volkerink

 

Essentiele olie voor iedereen

Om hiermee te werken hebben wij in het centrum gekozen voor het merk doTERRA Essentiele olien, , dat betekend ‘geschenk van de aarde’. Dit zijn essentiële olie van hoge therapeutische kwaliteit. 100% puur, zonder vulstoffen, organisch/biologisch geproduceerd. In het centrum hebben we gekozen om te werken met gebaseerd op:

Een betrouwbaar bedrijf, die doen wat ze zeggen

CPTG is het keurmerk

Met hoge kwaliteit Essentiele olie, geproduceert in het land waar de plant oorspronkelijk groeit. Zoals het in de Gods natuur is bedoeld!

 

Uitgebreid getest intern en extern. Doterra is open over de testresultaten, ze zijn bv. inzichtelijk op de website: sourcetoyou.com.

De olie is meer dan biologisch, organisch, zonder vulstoffen en vrij van  ervuiling. 100% pure olie.

 

Met het kopen van doterra olie, help je lokale boeren en hun communities. Naast eerlijke prijzen zijn er twee speciale programma’s, die zorgen dat het product bijdraagt aan duurzame ontwikkeling van natuur, producent en de gemeenschap. Co-impact sourcing, en de healing hand foundation!

Klik & kijk op youtube naar enkele filmpjes

 

Groothandelsprijzen voor iedereen op de 100 olien in het assortiment, en ook op het hele assortiment aan wellnessproducten.

De ondersteuning en opleiding in onze ‘Victory olie community’ maakt het leuk en leerzaam!

 

 

In het centrum zijn gratis workshops te volgen hoe je de oliën kunt gebruiken voor lichaam, ziel en geest!

Lees meer over de natuurlijke oplossingen voor gezond leven met essentiële oliën.