Stiltewandeling

“Er gebeurt veel in een wandeling. Aan het eind had ik mijn eigen tempo gevonden en wilde ik in de rust en stilte blijven. De wandeling had nog dagen impact op me, een heerlijke innerlijke stilte ervaring!”  Petra

Verlang je naar wat ‘Tijd voor jezelf’ en geniet je van natuur?

Het leven is intensief, we zijn druk! Onze hersenen worden onophoudelijk overspoelt met informatie. Aandacht is  kostbaar geworden, we rennen en hollen maar door en tegelijk voelt het niet goed of zelfs eenzaam.

 • Blijven je gedachten maar malen?
 • Voel je je onrustig als je alleen bent?
 • Ervaar je een gevoel van onvrede?
 • Geloof je dat er meer is tussen hemel en aarde en ervaar je verlangen daarnaar?
 • Houd je ervan om buiten in de natuur te zijn?
Gun jij jezelf de tijd voor rust terwijl je tegelijk nieuwe energie opdoet?

Door tijd te nemen voor jezelf, creëer je ademruimte om te reflecteren, zodat je opnieuw bezielt raakt en vanuit je hart gaat leven. Het ritme van de seizoenen in de natuur en het wandelen in stilte helpt bij het vinden van innerlijke balans.  En in de schepping vindt je aanknopingspunten om God te ontmoeten.

Elk kwartaal is er een wandeling, meld je aan voor de nieuwsbrief voor de nieuwe planning!

De voorjaarswandeling ‘Nieuw leven’  is op zaterdag 3 maart om 11uur

Voorjaar; er komt nieuw leven in de wereld om ons heen in de natuur. Net als wij mensen is de natuur geschapen door God, we herkennen processen en kunnen die als metafoor gebruiken voor ons leven. en het lopen in de natuur is op zich al helend!

De paaswandeling ‘Jezus volgen naar het Paasfeest’ is op zaterdag 31 maart om 13uur

Welke wegen loop jij? Wil je jouw levenspad verbinden aan de weg van Jezus? Zoek je in deze tijd, de 40dagentijd… 40 dagen totaan Goede Vrijdag en Pasen, ook tijd nemen om je voor te bereiden? Kom en wandel met ons mee!

Praktische Informatie:
 • Duur 1-1,5uur
 • Kosten 15 € p.p.
 • Locatie  De startlocatie is op de Hilversumse Hei, we vertrekken vanaf de dagcamping Hilversumseweg/Larenseweg (tussen Hilversum en Laren)
 • De wandelingen gaan door vanaf 5 aanmeldingen, er is plaats voor maximaal 12 personen.
  De stiltewandeling wordt gegeven door Ineke of Tjitske


Neem contact op met ons voor het aanvragen van een groepswandeling of een individuele wandeling buiten het bestaande aanbod.