Bij het Christelijk Spiritueel Centrum kun je rust vinden op verschillende manieren. We bieden massages, meditaties en essentiële olie aan. Zeg je ook, ik zoek rust? Kijk gerust verder of laat ons weten hoe wij je kunnen helpen.

Massage

Heb jij last van stress, vermoeidheid of spanningsklachten in je lichaam? Voel je opgekropte emoties of weet je niet goed hoe je bij je gevoel kunt komen? Kom bij ons tot rust door een ontspannende massage. Ervaar wat aanraking doet met je lichaam en je geest. We bieden ontspanningsmassages aan, maar ook duo-massages en aromatouch. Klik hieronder voor alle mogelijkheden.

Meditatie

Ben jij soms ook zo druk, druk, druk? Onze hersenen worden onophoudelijk overspoeld met informatie. Terwijl er een onvervulde behoefte is aan rust en ontspanning. Meditatie kan je helpen om tot rust te komen en je verder te ontwikkelen. We bieden begeleide meditatie aan en cursussen. Daarnaast hebben we boeken en bankjes te koop. Zie hieronder voor de mogelijkheden.

Essentiële Oliën

In het centrum kun je terecht voor de puur natuurlijke oliën van dōTERRA. Ze hebben een sterke werking om je emoties te ondersteunen, als hulp bij tijdelijke kwaaltjes of als onderdeel van een gezonde en natuurlijke levensstijl.

De oliën worden in het centrum o.a. ingezet voor de aroma massage. Ook is het mogelijk om oliën te bestellen via de webshop. We vinden educatie belangrijk. Lees bv. ons blog over 150 manieren om de basiskit te gebruiken of doe mee aan een basisworkshop.