gesponsorde massage

Veilig en weldadig

In een veilige atmosfeer, met liefdevolle aandacht en in stilte is ontspanningsmassage een weldaad voor iedereen die ontspanning zoekt. Door een massage word je je weer echt bewust van je lichaam. Ook voel je je ontspannen en gelukkiger door de stoffen die in je lichaam worden aangemaakt.

Heb jij last van stress, vermoeidheid, verkrampte spieren of spanningsklachten in je lichaam? Of wil je gewoon genieten van een heerlijk moment voor jezelf? Kom bij ons tot rust door een ontspannende massage.

Een ontspanningsmassage is 1-op-1 persoonlijke aandacht voor een een uur. Dit is arbeidsintensief en vraagt om aandacht en tijd, daarom hangt er een prijskaartje aan een massage dat niet voor iedereen is weggelegd.  Wij maken dit graag beschikbaar voor mensen met “een kleine beurs” die te maken hebben met stressvolle omstandigheden, die (ook) verlangen naar wat ontspanning deze mogelijkheid.

In 2023/2024 heeft het CSC in samenwerking met lokale PKN een aantal massages beschikbaar gesteld.

Reserveer een tijdslot in de agenda

Samenwerking met de PKN

Dit aanbod is een samenwerking met de lokale Protestantse gemeente Hilversum.

Je leest erover op de Website PKN

OP DIT MOMENT ZIJN ER NOG 22 MASSAGES BESCHIKBAAR (bijwerkt 16 mei)

“Ik voelde me zo lekker / en nog. Moe net naar massage, maar lekker moe , en de volgde dag zo veel energie. Je vergeet even alles op moment van massage en daarna is het gevoel zo fijn, dat je alles aankan . Wat er ook gebeurt , je reageert er zo anders en  relaxed op , echt fijn. Wat wel heel erg meewerkte is dat jij zelf al bij binnenkomst zo’n vertrouwd en ontspannend gevoel uitstraalt.”

 

Ginet

waarom ontspanningsmassage?

  • werkt preventief en zorgt ervoor dat lichaam en geest zich kunnen ontspannen;
  • geeft energie en vergroot het (lichaams) bewustzijn;
  • ontspant de spieren en stimuleert de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam;
  • bevordert de aanmaak van het hormoon oxytocine en vermindert de aanmaak van het stresshormoon cortisol. Dit werkt bloeddruk en hartslag verlagend en brengt daardoor je lichaam tot rust en geeft een geluksgevoel;
  • is zonder klachten een heerlijk verwenmoment voor jezelf 

Het is ook mogelijk om samen met bv. partner, kind of vriend/vriendin te komen.

Boek een ontspanningsmassage

de andere soorten massages

Naast de ontspanningsmassage biedt Tjitske in  het centrum ook aroma massages en coachings massages aan. Wat is het verschil?

In de aroma massage ontvang je zachte aanraking met 8 essentiele olien. Aangebracht volgens vastgesteld protocol. De coachingsmassage is langer, 1,5uur. Daardoor is er meer tijd en ruimte om datgene wat aanraking oproept te begeleiden.

Lees verder over deze 2 andere vormen van massage: