MEEBOUWEN?

WIL JE MEEBOUWEN AAN HET VERSPREIDEN VAN HET CHRISTELIJK SPIRTUEEL CENTRUM (CSC) DOOR NEDERLAND? 

In een samenleving waar het christelijke geluid vooral in kerken terug te vinden is, onderscheidt het CSC zich door het aanbieden van rustgevend wellnessaanbod gericht op de zintuigen en open voor spirituele zoekers.

In de afgelopen jaren is het CSC tot een werkbare formule ontwikkeld, waarin verschillende diensten worden aangeboden die uiteindelijk allemaal hetzelfde doel dienen: Het zorgen voor gezondheid voor lichaam, ziel en geest. Het creëren van een gezonde leefstijl, wat de basis is voor het leven. We focussen ons op het aanbieden van:

 1. Ervaringsgericht aanbod >  praten is ondergeschikt aan doen.
 2. Open verwelkomende sfeer > ontspanning, veilig en ademruimte zijn kernwoorden
 3. Verbindingen leggen > in mensen zelf en met God.  Bewustswording en verlangen aanwakkeren.
 4. Zorgen > zowel zelfzorg als professionele zorg die je biedt gaat door je eigen leven en ervaring heen.
Wordt jij een sociaal & spiritueel ondernemer?

WELLNESS BEGINT BIJ JEZELF

Een CSC start je niet zomaar. We werken alleen met mensen die zich 100% vinden in onze visie/missie, die bereid zijn een commitment te maken en een groeimindset hebben. 

Kwaliteit bieden begint bij jezelf. Het is belangrijk dat het CSC als merk kwaliteit blijft leveren aan klanten. Dit start bij jou als sociale ondernemer.

Kies je ervoor om met het CSC te gaan samenwerken, dan kies je ook voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Heel belangrijk is, dat je de Christelijke Spiritualiteit van binnenuit kent, dat je die doorleeft en dat dat je in beweging zet.

“ Een relaxte plek om tot rust te komen en een ontspannen massage te ontvangen.”

Annemarie

IS ER EEN MATCH?

Als je je daarnaast kunt vinden in de volgende uitspraken, maken we graag kennis met je:

 • Ik ben ondernemend en ga erop uit om mijn netwerk op te bouwen
 • Ik ben en resultaat gedreven en sociaal bewogen
 • Ik mediteer zelf en ken de stilte
 • Ik heb geschikte expertise of ben bereid die op te doen
 • Ik word graag dōTERRA wellness coach en wordt daarmee onderdeel van de community rondom gezond levensstijl met hulp van de olie
 • Ik kan wat toevoegen aan de organisatie en het team

Om te onderzoeken of er een match is, zowel met onze manier van werken als met het team, hebben wij een selectieprocedure waarin je verschillende stappen doorloopt. Lees verder over de begeleiding.

“Je komt er tot je zelf en geeft je een opkikker in het geloof ”

Hetty

DE BEGELEIDING

Als startende ondernemer is het noodzakelijk om intensief ingewerkt te worden. Je werkt met een uitgebreid handboek, waarin alle basisinformatie staat. Je ontvangt een persoonlijk begeleidingstraject met coaching. Waar nodig krijg je gerichte adviezen voor bij/nascholing. Hierbij focussen wij op vier pijlers die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden:

Vier Pijlers > Drie Diensten

 1. BODY > Bewustzijn van je lichaam: gezondheid voor lichaam, is meebepalend voor gezondheid van je ziel en je geest. 
 2. BEING > Meditatie voor een gefocust leven vanuit rust.
 3. BALANCE > Een échte connectie en waardevolle relatie met de mensen in je omgeving en met God.
 4. BUSINESS > Practice whay you preach. Doordat je je missie ook leeft, ben je in staat met focus, energie en uithoudingsvermogen te creëren voor een duurzame inzet.

Deze pijlers worden zichtbaar in de drie diensten die elk CSC aanbiedt:

 1. Meditatie > Bewustwording van en het omgaan met gedachten en zoeken van stilte als essentieel onderdeel van gezond leven.
 2. Massage > Het zorgen voor ontspanning van je lichaam. En door de lichamelijke reacties leren kennen en opnieuw leren verbinden.
 3. Essentiële oliën > Educatie en verkoop. Zorgen voor lichaam, ziel en geest door de natuurlijke producten uit de schepping in te zetten.

Aanmelden

Zie jij je dit ook doen? Aanmelden doe je met een motivatiebrief, waarin je antwoord geeft op bovenstaande voorwaarden en je jezelf voorstelt.

Wij nemen contact met je op om de procedure te starten. Je ontvangt dan ook meer informatie over het proces en de financiële kant.

IS ER EEN MATCH? Meld je aan!