Kom tot rust, kom tot jezelf

Alle lifestreams en video's

Wellness voor lichaam, ziel en geest

Vanmorgen had ik @tina en @marielle op bezoek. Beiden hebben de stap gewaagd vorige maand met de olien. Ik vroeg ze naar hun ervaringen! Educatie vinden wij in ons team heel belangrijk, dat doen we veelal via online platforms. Hierdoor leer je de olie ook echt zelf toepassen.

Resoneert dit bij jou? Herken je hun ervaring? Deel jouw reactie hieronder in de comments. Wil jij dit ook wel ervaren, dan hoor ik graag van je!

 

Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?

Kom tot rust, gun je dat jezelf? Te vaak hoor ik, dat had ik eerder moeten doen! Jij bent het waard. Het is belangrijk om voor jezelf te zorgen, naast al de dingen die moeten. #komtotrust #rust #ontspanning #massage #meditatie #aanraking#gunfactor #christelijkespiritualiteit

 

Wat doe ik aan zelfzorg?

Vandaag een video vanuit huis. Want ik heb lichte luchtwegklachten. Dus helaas geen massages vandaag! Ik laat zien hoe ik in deze situatie voor mezelf zorg, met een heerlijke diffuserblend en hoe ik olie inwendig gebruik in een capsule, ter versterking van mijn immuunsysteem. Meer weten? Morgenavond heb ik een online workshop.

Verandering? eerst tijd voor verbinding

Kom tot rust, kom tot jezelf! Nu er weer meer mag is het goed om een moment te nemen om te handelen vanuit verbinding met datgene wat echt belangrijk is.

Kijkje achter de schermen

Kom tot rust, kom tot jezelf is mijn slogan in het christelijk spiritueel centrum. Afgelopen weken werkte alles tijdens de intelligente lockdown heel anders. Ik ben dankbaar dat online door kon werken! Kijk even mee! Volgende week start ik weer met massages en zijn er allerlei kennismakingsmomenten als je nieuwsgierig bent en ook wel wat rust kunt gebruiken 🙂 ik zou zeggen… wie niet!?

 

Kom tot jezelf: Samen!

Vandaag wat meer ‘kom tot jezelf’, Anneke was bij mij. Wij werken al 4 jaar samen in het gebruiken en delen van de olie. Een kijkje achter de schermen, wat brengt dat allemaal? Meer van Anneke lees je op Zorg met olie.

 

Alles wat je aandacht geeft groeit

Ik ben blij met de neurowetenschap die inzicht geeft in hoe ons brein werkt! Focus, meditatie, ontspanning het is nodig voor gezond leven. Sta jij weleens uit?

 

Hoe stilte kan helpen te dromen van een nieuw normaal

In de serie kom tot rust kom tot jezelf een video over hoe stilte en meditatie volgens mij bijdragen om in en na deze periode ons leven in te richten. Brene Brown en anderen schreven al over het nieuwe normaal. Laat dat ajb anders zijn dan het oude normaal. Ik droom daar ook van? Met woorden van Anselm Grun nodig ik je uit om de stilte zelf te proberen en deze droom met mij te dromen. 

Meer over de spijsvertering en stofwisseling

Op verzoek van de KRO-NCRV steek ik de paaskaars aan, voor het programma Met hart en ziel. En de actie van vandaag zijn de spijsverteringsblend en de stofwisselingsblend. Mooie olien juist in deze tijd dat we ‘veel te verteren’ hebben. Hoe mooi om dat als een geheel te benaderen: lichaam, ziel en geest.

Meer over de Copaiba en Deep blue!

Vandaag in de ‘Kom tot rust’- videoserie een filmpje waarin ik een van de actieolien bespreek: de spijsverteringsmix en de stoffwisselingsblend. Super oliën voor nu, verder steek ik de paaskaars aan op verzoek van het programma ‘met hart en ziel’ van de Kro-Ncrv.

De ervaring van Mirjam!

Kom tot rust, kom tot jezelf. Wat vinden anderen ervan? Vraag je je dat weleens af? Vanmorgen was Mirjam bij mij voor een Wellness Consult en ze vond het leuk om over haar ervaring te vertellen.

 

Een ontspannende meditatie

Vandaag weten we dat we nog langer in deze situatie zitten, dat is moeilijk. Misschien heb je wel spanning in je lichaam opgebouwd. Misschien ben je je daar helemaal niet bewust van. Meditatie helpt je om bewuster te worden van wat er is. Ik neem je mee in een begeleide meditatie, waarin je door naar mijn stem te luisteren. En het beeld van een strand met aanrollende golven op te roepen je systeem kan helpen te ontspannen. Dit is een filmpje dat je gerust elke dag kan kijken. Zovaak als nodig als je merkt dat er spanning is.

 

 

Haast je niet

In de Kom tot rust kom tot jezelf video over onthaasten. En een uitnodiging van Jezus.

Baal jij er ook weleens van?

Kom tot rust, kom tot jezelf. Vandaag toch een video, want dat had ik beloofd! Eigenlijk had ik een baaldag. Herken je dat? Hoe ga ik daarmee om? Wat helpt mij? Ik laat het je zien en vertel en ondertussen kabbelt de diffuser met een mix van heerlijke stimulerende oliën!

 

Een ademgebed voor Goede vrijdag en Pasen

In de Kom tot rust kom tot jezelf video. Kom tot rust, kom tot jezelf. Vandaag toch een video, want dat had ik beloofd! Eigenlijk had ik een baaldag. Herken je dat? Hoe ga ik daarmee om? Wat helpt mij? Ik laat het je zien en vertel en ondertussen kabbelt de diffuser met een mix van heerlijke stimulerende oliën!

Hoe doe jij dat? Zorgen voor jezelf als je er doorheen zit?

De natuur in voor Stilte en Rust

Voor de Kom tot rust kom tot jezelf video van vandaag ben ik de natuur in gegaan! Met regelmaat geef ik een stiltewandeling, wat is dat? 

Leven vanuit Rust, hoe doe je dat?

De Kom tot rust kom tot jezelf video van vandaag gaat over rust! Ik las dit weekend in het boek ‘leven vanuit rust’ van Zweedse voorganger Thomas Sjodin. Wat zinvolle gedachten geef ik graag door eindigend in een korte meditatie!

Omgaan met emoties: Mirre een Bijbelse olie

woensdag 1 april: omgaan met emoties met bijbelse olien. bv. verdriet, rouw … en dankbaarheid.

Huidhonger en een gebrek aan aanraking

maandag 30 maart: over het gebrek aan aanraking dat tot huidhonger leidt. link video over gemis aan aanraken

Durf jij stil te staan…

de livestream van vrijdag 27 maart: Durf jij stil te staan… een slogan die ik wel gebruik.Geen kwestie van durven meer, maar nu gebeurt het! En, dat is nog niet zo makkelijk, kijk maar naar mij. Er valt van alles uit en het eerste wat ik doe is een opruimklus oppakken!!!! Vrijdagmiddag neem ik jullie mee in het belang van stilte, stilstaan, ruimte maken voor wat er is…ook al is dat niet leuk. Maar tegelijk wat die stilte ook kan bieden.

 

Tijd? Maak ruimte door op te ruimen 2

Vervolg op de 1e video, over opruimen in huis. Met beantwoorden van kijkersvragen (woe 25 maart) 

Hoe gebruik ik Essentiele olien?

Handcupping en hoe je met aroma voor jezelf kunt zorgen. Voor rust en gezonde lucht. (ma 23 maart) frisse lucht met essentiële oliën.

Tijd? Maak ruimte door op te ruimen 1

De 1e aflevering ging over opruimen met opruimcoach Ruth Helpt. (vr 20 maart) Starten met opruimen