oliemomentje

Kom gratis kennismaken

EEn LEUK olieMoMENTJE … En DAN!?

Ben jij nieuwsgierig wat al dat rumoer over essentiele olien te betekenen heeft? Wist je dat het niet veel tijd hoeft te kosten om met olien aan de slag te gaan!?

Ik heb je in 1 minuutje laten zien wat je met een olie kan doen! Zo makkelijk kan het zijn. Met een investering van een gratis workshop van 1 uur help ik je op weg om 10 basisoliën in je leven te introduceren.

olie specialist

Ruim 4 jaar geleden begon ik serieus met het gebruiken van de olien. Ik was net als jij benieuwd wat ze konden doen. En ben met kleine proefjes en daarna met een instappakket gaan experimenteren. Inmiddels ben ik doterra olie specialist en heb ik uitgebreide kennis en een netwerk van gebruikers met allerlei specifieke kennis om jouw bij al je vragen op weg te helpen. 

 

Kwaliteit

Kwaliteit is een belangrijk element. Nadat ik met verschillende merken heb gewerkt, zonder veel succes. Ben ik al 4 jaar lang tevreden over de oliën van dōTERRA. Ze zijn niet alleen puur natuur, maar ook heerlijk geurend. Ik kan ook van elke olie een testverslag inzien, ongelofelijk transparant vind ik dat en dat geeft vertrouwen. En dat is wat je zoekt toch? Als je de olien zelf wilt gebruiken op je huid, of in je woonkamer of slaapkamer van jezelf of je kinderen, heb je vertrouwen nodig dat het veilig te gebruiken is.

 

is het ingewikkeld?

Als je op internet gaat lezen, vindt je heel veel informatie en lijkt het overweldigend. Je zou er een heleboel tijd voor apart moeten zetten om uitgebreid studie ernaar te doen… En ja dat kan! Het is superleuk om te doen, maar … Heb jij die tijd niet?

 

Is je leven vol, maar wil je toch de voordelen van de oliën ervaren!?

 

olie werkt ondersteunend

 

Wat kan je ermee? De olie kan ondersteunend werken als je gezondheid belangrijk vindt! Je kan zowel lichaamssystemen beïnvloeden, als ondersteuning geven bij emotionele reacties. En dat allemaal met één druppeltje olie. Veel ingewikkelder is het niet!? Of jij nu

  • voor huis-tuin-en-keuken dingen de olie wil inzetten. Een druppeltje om op een natuurlijke manier schoon te maken,
  • een druppel zoekt voor een ontspanmomentje
  • juist een energie-gevend druppeltje af en toe handig is
  • Te maken hebt met lastige of heftige emoties wilt beïnvloeden
  • iets zoekt ter ondersteuning van je stille tijd, bij je gebed of meditatie.

 

Met de kennis die ik heb opgedaan, neem ik je graag mee op weg in het gebruik van de oliën.

Hoe?

Vraag nu twee gratis proefjes aan in combinatie met een gratis workshop. En ik leg je in 1 uur uit hoe je met de olie aan de slag kan.

 

kom gratis kennismaken