Gesponsorde massage

Hartverwarmend! Ben zelf iemand die een uitkering heeft en eigenlijk geen massage kan veroorloven…Toen ik jullie site las werd ik even stil en merkte dat ik ontroerd was… het lijkt me een godsgeschenk om op deze manier een massage te krijgen…                                 M.

Je kent de waarde van een massage? Je hebt een inkomen en een verlangen om anderen te helpen? Reken een massage af voor iemand “met een kleine beurs”, zodat diegene van de voordelen van een massage kan genieten.

Een ontspanningsmassage is 1-op-1 persoonlijke aandacht voor een half uur of een uur. Dit is arbeidsintensief en vraagt om aandacht en tijd, daarom hangt er een prijskaartje aan een massage dat niet voor iedereen is weggelegd. Geef mensen met “een kleine beurs” die te maken hebben met stressvolle omstandigheden, die (ook) verlangen naar wat ontspanning deze mogelijkheid.

 

Lees over ervaringen van anderen in het blog: Als dit geen liefde is…

 

Een massage geven? Hoe werkt het?
  1. Je betaald via de webshop voor 1 van de massages, de prijs van het kennismakingstarief.
  2. Ga naar webshop en reken af. Of maak het bedrag over op rekening: NL87TRIO0197681271 t.n.v. Christelijk Spiritueel Centrum.
  3. Je vermeldt erbij: t.b.v.: een gesponsorde massage en je e-mailadres.
  4. Je ontvangt een bevestiging & een factuur van je bedrag per mail.
  5. Je ontvangt een bericht van de gesponsorde nadat de massage heeft plaatsgehad.
Direct een massage geven

 

Een gesponsorde massage ontvangen?

Heb je behoefte aan een massage, maar geen financiële mogelijkheden? Bv. doordat je in een uitkering ontvangt of in de schuldhulpverlening zit? Je kunt aanspraak maken op een massage door te mailen. In de mail graag je gewenste massage 35 of 65 minuten of de aromatouch. Vermeld er kort iets bij over je situatie, waarom je vindt dat je in aanmerking komt voor een uitgestelde massage.

Zodra er geld is gestort dan ontvang je een uitnodiging voor het maken van een afspraak.

Is er een gesponsorde massage beschikbaar?  Nu aanvragen