Uitgestelde massage

Ik wil graag een massage, maar het is me te duur.

Je kent de waarde van een massage? Je hebt een inkomen en een verlangen om anderen te helpen? Reken een massage af voor iemand “met een kleine beurs”, zodat diegene van de voordelen van een massage kan genieten.geven en ontvangen

Een ontspanningsmassage is 1-op-1 persoonlijke aandacht voor een half uur of een uur. Dit is arbeidsintensief en vraagt om aandacht en tijd, daarom hangt er een prijskaartje aan een massage dat niet voor iedereen is weggelegd. Geef mensen met “een kleine beurs” die te maken hebben met stressvolle omstandigheden, die (ook) verlangen naar wat ontspanning deze mogelijkheid.

Een massage geven? Hoe werkt het?

  1. Je  Dit kan een zelfgekozen bijdrage zijn, of de kosten voor een massage. De prijs is:  35 minuten € 40,-  of 65 minuten € 80,- .
  2. Rekening: NL87TRIO0197681271 t.n.v. Christelijk Spiritueel Centrum.
  3. Je vermeldt erbij: tbv: uitgestelde massage en je e-mailadres.
  4. Je ontvangt een bevestiging & een factuur van je bedrag per mail.

Een massage ontvangen?

Heb je behoefte aan een massage, maar geen financiële mogelijkheden? Bv. doordat je in een uitkering ontvangt of in de schuldhulpverlening zit? Je kunt aanspraak maken op een massage door te mailen. In de mail graag je gewenste massage 35 of 65 minuten en je situatie, waardoor je niet in staat bent zelf te betalen.

Zodra er geld is gestort dan ontvang je een uitnodiging voor het maken van een afspraak.