Netwerk

Het christelijk spiritueel centrum is gelinked aan verschillende organisaties en netwerken:

 

Protestantse Gemeente Hilversum

Sinds april 2016 is het CSC onderdeel van het netwerk van de Protestantse gemeente Hilversum (PgH).

 

 

Vacare

Vacare is een platform voor meditatief leven en is een initiatief in de Protestantse Kerk. Het CSC is onderdeel van het netwerk van meditatieve plekken.

 

 

 

Ik zoek christelijke hulp.nl

IZCH.nl is een verzamelsite voor hulpverlening met een christelijk karakter. Sinds voorjaar 2016 staat het CSC op deze site vermeld.

 

Groene kerk

Het CSC vindt duurzaamheid belangrijk. Waar mogelijk kiezen we in onze bedrijfsvoering rekening voor een ecologisch verantwoorde werkwijze of aanschaf. Sinds oktober 2017 zijn we daarom aangesloten bij het netwerk ‘Groene Kerken’.

 

 

de Passiecoach Nederland

Marc en Heleen Angenent uit Utrecht helpen mensen met seksualiteit en intimiteit. Zij maken daarin de verbinding tussen lichaam, ziel en geest. Sinds 2018 is er gesprek over samenwerken. We zien dit vooral rondom massage en het leren masseren voor partners en natuurlijk rond de olie.

 

Spiritualnet

Het overgrote deel van de bewoners op deze aardbol gelooft ‘ergens in’. Stel dat je zoekt naar het doel van je leven, of wil je weten wat je bestemming is, waar begin je dan? Naar schatting zijn er over de hele wereld meer dan 4000 religies en spirituele stromingen. Spiritualnet wil je hoe dan ook helpen in je zoektocht naar antwoord op  vragen waar je tegenaan gelopen bent.

 

Gezond en Weldoen

Gezond en Weldoen is een opleiding voor lifestylecoaches.