itovi scan

DE PERSOONLIJKE SCANNER

Wat voor olie heb jij nodig? Werken met essentiële oliën roept deze vraag soms op. Er is nu een scanner ontworpen met een wetenschappelijk bewezen techniek: de iTOVi. Je kunt zo makkelijk een keuze maken welke producten jouw lichaam nodig heeft.

De scan laat zien welke specifieke oliën of supplementen jouw lichaam op dit moment nodig heeft ter ondersteuning van een goede gezondheid.

BALANS

Veel van ons worstelen om de optimale balans te vinden in het leven. Met de oliën heb je ondersteunende producten, die jouw lichaam in de meest ideale toestand helpen te brengen. Diverse factoren zoals gebrek aan slaap, stress, ziekten en andere gezondheidsproblemen maken dit lastiger. Welke olie zet je om te ondersteunen van je gezondheid? De iTOVi is een hulpmiddel om te helpen communiceren met je lichaam om dit evenwicht te bereiken.

uniek

De iTOVi kijkt naar de behoeftes van jouw lichaam en maakt een persoonlijk rapport van producten die jouw lichaam nodig heeft. Met behulp van de aanbevolen oliën en/of supplementen kan je je lichaam ondersteunen. Dit is belangrijk, want wij zijn allemaal uniek. Er is geen standaardregel in het vinden van mentale en fysieke balans.

ITOVI SCAN OP AFSPRAAK

Wil je ook meer inzicht in wat jouw lichaam nodig heeft? De reguliere kosten voor een iTOVi scan zijn € 19,95 per persoon. Kom je op afspraak, dan neem ik de tijd om de uitslag met je door te nemen en krijg je een uitgebreide uitwerking via je mail.

bestel in de webshop

GRATIS ITOVI SCAN

  • Bij aankoop van een doTERRA-kit, bijvoorbeeld de Family Essentials kit, ontvang je één gratis, geheel uitgewerkte scan.
  • Kies je om mee te doen met het Loyalty Reward Program (LRP) van doTERRA, dan ontvang je een gratis iTOVi scan bij het wellnessconsult. Dit wellnessconsult is gratis voor iedereen nadat je de doTERRA-kit hebt aangeschaft. (Het LRP programma is interessant als je naast je starterskit meer oliën wilt aanschaffen. Het is een spaarprogramma met veel voordelen. Tijdens het consult leg ik het doTERRA LRP-programma verder uit.)
  • Bij het organiseren van een avond over de oliën van doTERRA ontvang je als gastvrouw / gastheer een gratis scan met uitwerking, de overige deelnemers betalen € 9,95 per scan
maak een afspraak