agenda

AGENDA activiteiten

Het Christelijk Spiritueel Centrum organiseert regelmatig evenementen, workshops en lezingen. Hieronder zie je een overzicht van de geplande data. Wil je je voor één van deze activiteiten aanmelden? Dat kan via de webshop.

AGENDAOVERZICHT

elke maandagmorgen 09uur - Meditatie met Lectio Divina

We gebruiken de meditatievorm die Lectio Divina heet. Met o.a. een psalmlezing, taize, stiltemomenten en met aansluitend tijd voor ontmoeting met koffie en thee.  tussen 09:30 – 10uur.

[accordion-item_inner title=”6 mei 20uur – lezing over voeding: Een Voedzaam Leven”] [/accordion-item_inner]


Wat is eigenlijk gezonde voeding? En welke rol speelt een goede gezondheid in de conditie van je ziel en in je relatie met God? Anniek Sturm is voedingsdeskundige, zij geeft een lezing over wat er over goede voeding en wat daarover in de Bijbel staat en dat is heel veel! Je kunt er je hele dieet op aanpassen. Verder veel inspiratie, praktische handreikingen en bij de koffie een passende traktatie.

Entree: 12,50

Dit is een avond i.s.m. drs. Anniek Sturm van Voedzaam. Zij is BGN-gewichtsconsulent en CRKBO-geregistreerd freelance docent met praktijkervaring. Zij gelooft in een puur & onbewerkte levensstijl, zodat we kunnen zorgen voor en genieten van de wereld en de mensen om ons heen.

Ben je geïnteresseerd en van plan om te komen? Ga naar aanmelden.

20 mei 19:30uur - After Convention infoavond

Met Victoria en Regan als special guests. Informatie rechtstreeks van de conferentie. De nieuwe olien en natuurlijk veel inspiratie. Een dōTERRA team event. Ben je geinteresseerd, maar geen teamlid. Mail op: [email protected]

29 mei 20uur - Emoties en Olie

Hoe werken oliën op je emoties in? Hoe werken onze hersenen en wat kunnen de oliën daarin voor jou betekenen? Een mooie vervolgworkshop op de basisworkshop. Maar deze workshop is ook los te volgen. De workshops zijn gratis, want ik leg uit hoe je de olie met korting kunt kopen.

Ben je van plan om te komen? Dan hoor ik het graag. Ga naar aanmelden.

3 juni 20uur - Workshop Gezond met olie

Dit is een gratis workshop, over de werking van essentiele olien. Wat het zijn, het bedrijf waarvan ik de olien haal. Allerlei basisinformatie. Het 2e deel van de avond bestaat uit de uitleg van 10 olien, die je ook met korting kunt kopen. Meer informatie over de workshop olien vindt je hier.

Ben je van plan om te komen? Dan hoor ik het graag. Ga naar aanmelden.

10 juni 2e pinksterdag: miniworkshops

God’s geest kun je op veel verschillende manieren ervaren. Veelal hebben we daarin een eigen ‘routine’. Maar heb je weleens gekeken naar andere manieren via je zintuigen? Er is nog zoveel meer te ontdekken!

10 juni geef ik daarom mini-workshops. Je ervaart op een bijzondere manier hoe je via lichaam, ziel en geest, de Geest kunt ervaren.

1. Handmassage
2. Meditatie
3. Geurende oliën

De middag is van 14.00 – 17.00 uur. Kosten zijn 12,50.

… kortom kennismaken met wat er in het CSC gebeurt en natuurlijk met Tjitske.

18 juni - 20uur - Kennismaken meditatie in het CSC


Is meditatie iets voor jou? Waar staat het centrum voor? Een gratis kennismaking voor mensen die belangstelling hebben. Met ruimte voor vragen en oefenen. Meer informatie onder kennismakingsworkshop meditatie. Aanmelden

19 juni 20uur - Themaworkshop Rust en Ontspanning

Een avond over natuurlijk gezond leven met Essentiële oliën met een speciaal thema: “Hoe zet je deze wonderlijke natuurproducten in voor rust en ontspanning?”

In het centrum werk ik met het merk dōTERRA, ik ben daar erg enthousiast over en vertel ook waarom en waarop dat gebaseerd is. De olien zijn op de avond met 25% korting te koop.

Natuurlijk gezond voor lichaam ziel en geest!

NB: Deze workshop is gratis voor teamleden en geinteresseerden. Het je al een doterra account? (crossline) Welkom. Ik reken een bijdrage van euro 7,50 voor deelname.

Ben je van plan om te komen? Aanmelden is nodig. Bij onvoldoende aanmeldingen gaat de avond niet door.

Ga naar aanmelden.

21 juni - 20uur - Massage Workshop voor partners

Een leuk avondje uit samen. Gezellig, ontspannen, leerzaam een echt cadeautje aan je relatie. Er is ruimte voor 4 stellen.

Meer informatie vindt je onder workshops massageWebshopAanmelden

Een volgende keer is op vrijdag 21 juni. Zie ook data voor in het najaar.

21 juni 20uur - Stiltewandeling 'Midzomernacht'

Elk kwartaal is er een stiltewandeling op de hei in Hilversum.

Op de langste dag van het jaar is het een mooi moment om te genieten van de de natuur, het licht, de stilte. Wij helpen je onderweg om niet alleen van buiten, maar ook van binnen stiller te worden.

Meer informatie of aanmelden via de webshop.

20 juli t/m 3 augustus - Gesloten ivm zomervakantie
15-18 augustus - Als 'De Oase' aanwezig op het Graceland Festival

Ook dit jaar is het CSC weer te vinden met meditatie, massage en essentiele olien. Met een plek voor ontspanning en ontmoeting. Verder zal Tjitske ook een lezing geven.

Meer info en een programma volgen nog

17 september 10 uur & 20 uur - start meditatiecursus 'Tijd voor je Hart'

Daadwerkelijk in 3 maanden tijd maken voor stilte, gebed en meditatie in je dagelijks leven. Je leert alles over mediteren en ook van binnen tot rust komen. Meer informatie onder cursus. Bestel in de webshop.

Lees meer over meditatie of kom naar een kennismakingsavond.  Je kunt je hier aanmelden.

Verder elke maandagmorgen van 09-09:30uur een meditatief moment met de lectio divina. Aansluitend tijd voor ontmoeting met koffie/thee tot 10uur. Welkom zonder aanmelden.

Er zijn ook olieworkshops vanuit ons team op andere locaties in Nederland.