christelijke Meditatie

cursus aanbod meditatie Boeken over meditatie

ONTWIKKEL JEZELF EN KOM TOT RUST

Ben jij soms ook zo druk, druk, druk? Onze hersenen worden onophoudelijk overspoeld met informatie. Terwijl er een onvervulde behoefte is aan rust en ontspanning. Meditatie kan jou helpen om tot rust te komen en je verder te ontwikkelen.

REGELMAAT

Meditatie helpt jou in je dagelijks leven, dus is het goed voor je om regelmatig te mediteren. Vind je het lastig om die routine in te bouwen? Of weet je niet zo goed hoe christelijke meditatie werkt? In het Christelijk Spiritueel Centrum is er breed aanbod, ook als jij je wilt ontwikkelen in helder denken.

HELDER EN GEFOCUST

Bij (christelijke) meditatie richt je je aandacht op een specifiek object, bijvoorbeeld je ademhaling, een afbeelding of een tekst. Hierdoor ontwikkel je een betere focus en een groter concentratievermogen. Het heldere denken leidt tot betere beslissingen, meer creativiteit en minder verspilling van energie. Je leert je gevoelens en emoties beter te beheersen wat leidt tot een verbetering van je functioneren en je sociale leven.

Naast alle voordelen die er zijn voor jezelf is christelijke meditatie ook een manier om God te ervaren, te leren luisteren naar Zijn stem en een weg te vinden in het leven met Hem.