aroma massage

OLIËN MET EEN STERKE WERKING

Sinds mei 2016 werken we in het Centrum met natuurlijke etherische oliën van het merk DoTERRA. Deze oliën hebben naast een heerlijk geur ook een sterke werking.

Door het toevoegen van etherische olie krijgt de massage een extra dimensie. Het helpt te ontspannen, versterkt het immuunsysteem, helpt bij het afvoeren van afvalstoffen en is onderdeel van een gezonde levensstijl.

”Soms lijken jouw handen op de zegenende handen van de Here God. De massage was dus niet alleen goed voor het lichaam, maar ook voor mijn Geest’

Dirk

HEERLIJKE ONTSPANNING

Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een de geuren: Mirre, Nardus, Wierook, Lavendel en Sinaasappel. Of je gaat voor de Aroma-touch; een blend (een speciale mix) die alle therapeutische voordelen van enkelvoudige oliën combineert. Een heerlijke ontspanning!

Lees meer over essentiële oliën

DE AROMA TOUCH™ TECHNIEK

Het Christelijk Spiritueel Centrum is gecertificeerd om de massage met de AromaTouch™ techniek te geven.

De zachte aanraking met gebruik van 8 verschillende essentiële oliën, zorgt voor ultieme ontspanning en helpt je lichaam het zelfgenezend vermogen te stimuleren. Een weldaad bij spannende tijden, als het immuunsysteem uit balans is of bij onrust.

DE AROMA TOUCH OLIËN

  • stap 1: Balance & Lavendel
  • stap 2: Melaleuca (Tea Tree) & On Guard
  • stap 3: AromaTouch & Deepblue
  • stap 4: Wilde Sinaasappel & Pepermunt
bekijk onze tarieven

 

Elk SEIZOEN een MASSAGE

Geniet van de verschillende seizoenen. Geef jezelf elk seizoen ontspanning en inspiratie en kom helemaal tot rust door de aanraking. Zo heb je elk seizoen een heerlijk moment om op te laden en vol energie de nieuwe periode in te gaan. Wist je dat elk seizoen een massage heel goed is voor je immuunsysteem?

CADEAUTJE
Gun jezelf in ieder nieuw seizoen een cadeautje. Elke massage kan je een abonnement voor 4x afnemen. De massage ondersteunt je in elk seizoen om:

  • Jezelf op te laden;
  • Nieuwe energie op te doen;
  • Tot volledige ontspanning te komen;
  • Je immuunsysteem te versterken.
Bestel hier je massageabonnement

HOE WERKT HET?

De 4-seizoens-massagekaart bestaat uit 4 behandelingen. 1 voor de herfst, voor de winter, voor de lente en de zomer. Je betaalt de kaart vooraf en kunt daarna elke drie maanden van het seizoen een massage afnemen. Bij het verlopen van het seizoen vervalt de massage. Je kunt de kaart natuurlijk ook cadeau doen! Op de seizoensmassagekaart zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Soorten massages

Aanraking is een eerste levensbehoefte van de mens. Aanraking heeft een troostende, helende en ontspannende werking. Mede door onze cultuur zijn wij het elkaar aanraken voor een deel kwijtgeraakt. Hierdoor kan de focus op het denken komen te liggen. Er ontstaat ontkenning van behoeftes van het hart, de emoties en het lichaam. Het doel van onze massage is om opnieuw verbinding te leggen tussen hoofd en hart. Om jou, vanuit ontspanning, in contact met jezelf te brengen. Onze inspiratie vinden wij in de genezende kracht van Jezus die vaak door aanraking tot uiting kwam.

Het Christelijk Spiritueel Centrum biedt de volgende massages aan: