aroma massage

OLIËN MET EEN STERKE WERKING

We werken in het Centrum met natuurlijke etherische oliën van het merk dōTERRA. Deze oliën hebben naast een heerlijk geur ook een sterke werking.

Door het toevoegen van etherische olie krijgt de massage een extra dimensie. Het helpt te ontspannen, versterkt het immuunsysteem, helpt bij het afvoeren van afvalstoffen en is onderdeel van een gezonde levensstijl.

bestel een aromatouch massage bestel een emotie ondersteunende massage

”Soms lijken jouw handen op de zegenende handen van de Here God. De massage was dus niet alleen goed voor het lichaam, maar ook voor mijn Geest’

Dirk

HEERLIJKE ONTSPANNING

Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een de geuren: Mirre, Nardus, Wierook, Lavendel en Sinaasappel. Of je gaat voor de Aroma-touch; een blend (een speciale mix) die alle therapeutische voordelen van enkelvoudige oliën combineert. Een heerlijke ontspanning!

naar info over de essentiële oliën

DE AROMA TOUCH™ TECHNIEK

Het Christelijk Spiritueel Centrum is gecertificeerd om de massage met de AromaTouch™ techniek te geven.

De zachte aanraking met gebruik van 8 verschillende essentiële oliën, zorgt voor ultieme ontspanning en helpt je lichaam het zelfgenezend vermogen te stimuleren. Een weldaad bij spannende tijden, als het immuunsysteem uit balans is of bij onrust.

DE AROMA TOUCH OLIËN

De 8 oliën worden met verschillende handelingen aangebracht in 4 stappen:

  • stap 1: Balance & Lavendel
  • stap 2: Melaleuca (Tea Tree) & On Guard
  • stap 3: AromaTouch & Deepblue
  • stap 4: Wilde Sinaasappel & Pepermunt
bestel een aroma massage

Emotie en olie     NIEUW!

dr. Boyd Truman is een deskundige arts met 25+ jaar ervaring in het gebruik van essentiele olie, heeft het model ‘Symphonie of the Cells’ ontwikkelt. Zijn uitgebreide kennis heeft hij gevat in een set protocollen, waarvan er 2 speciaal gericht zijn op het ondersteunen van emotionele processen. Ervaar gericht de werking van oliën in combinatie met massage, dat kan als aanvulling aan een bestaande massage. Of als losse massage geboekt worden.

Emotie ondersteunende massage

Symphony of the cells techniek

Het Christelijk Spiritueel Centrum is gecertificeerd om de massage met de Symphony of the cells te geven.

Met gebruik van 10 bijzondere verschillende essentiële oliën, zorgt voor een intense emotionele boost.

de andere Soorten massage

Aanraking is een eerste levensbehoefte van de mens. Aanraking heeft een troostende, helende en ontspannende werking. Het Christelijk Spiritueel Centrum biedt ook ontspannings massages en coachings massages aan: