aroma massage

OLIËN MET EEN STERKE WERKING

We werken in het Centrum met natuurlijke etherische oliën van het merk DoTERRA. Deze oliën hebben naast een heerlijk geur ook een sterke werking.

Door het toevoegen van etherische olie krijgt de massage een extra dimensie. Het helpt te ontspannen, versterkt het immuunsysteem, helpt bij het afvoeren van afvalstoffen en is onderdeel van een gezonde levensstijl.

bestel een aroma massage

”Soms lijken jouw handen op de zegenende handen van de Here God. De massage was dus niet alleen goed voor het lichaam, maar ook voor mijn Geest’

Dirk

HEERLIJKE ONTSPANNING

Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een de geuren: Mirre, Nardus, Wierook, Lavendel en Sinaasappel. Of je gaat voor de Aroma-touch; een blend (een speciale mix) die alle therapeutische voordelen van enkelvoudige oliën combineert. Een heerlijke ontspanning!

naar info over de essentiële oliën

DE AROMA TOUCH™ TECHNIEK

Het Christelijk Spiritueel Centrum is gecertificeerd om de massage met de AromaTouch™ techniek te geven.

De zachte aanraking met gebruik van 8 verschillende essentiële oliën, zorgt voor ultieme ontspanning en helpt je lichaam het zelfgenezend vermogen te stimuleren. Een weldaad bij spannende tijden, als het immuunsysteem uit balans is of bij onrust.

DE AROMA TOUCH OLIËN

De 8 oliën worden met verschillende handelingen aangebracht in 4 stappen:

  • stap 1: Balance & Lavendel
  • stap 2: Melaleuca (Tea Tree) & On Guard
  • stap 3: AromaTouch & Deepblue
  • stap 4: Wilde Sinaasappel & Pepermunt
bestel een aroma massage

de andere Soorten massage

Aanraking is een eerste levensbehoefte van de mens. Aanraking heeft een troostende, helende en ontspannende werking. Het Christelijk Spiritueel Centrum biedt ook ontspannings massages en coachings massages aan: