ontspanningsmassage

TROOSTEND, HELEND EN ONTSPANNEND

In een veilige atmosfeer, met liefdevolle aandacht en in stilte is ontspanningsmassage een weldaad voor iedereen die ontspanning zoekt. Door een massage word je je weer echt bewust van je lichaam. Ook voel je je ontspannen en gelukkiger door de stoffen die in je lichaam worden aangemaakt.

Heb jij last van stress, vermoeidheid, verkrampte spieren of spanningsklachten in je lichaam? Of wil je gewoon genieten van een heerlijk moment voor jezelf? Kom bij ons tot rust door een ontspannende massage.

“Wij kwamen bij Tjitske, omdat we wilden leren om onze kinderen een ontspanningsmassage te geven. Dat begon met een massage voor onszelf, gevolgd door massage-lessen. We zijn ons vooral gaan beseffen dat het zo liefdevol is om massages te geven en te ontvangen! Een prachtig cadeau voor ons gezin!”

Anoniem

Een ontspanningsmassage:

  • werkt preventief en zorgt ervoor dat lichaam en geest zich kunnen ontspannen;
  • geeft energie en vergroot het (lichaams) bewustzijn;
  • ontspant de spieren en stimuleert de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam;
  • bevordert de aanmaak van het hormoon oxytocine en vermindert de aanmaak van het stresshormoon cortisol. Dit werkt bloeddruk en hartslag verlagend en brengt daardoor je lichaam tot rust en geeft een geluksgevoel;
  • is zonder klachten een heerlijk verwenmoment voor jezelf 
  • het is ook mogelijk om samen met bv. partner, kind of vriend/vriendin te komen.
Bekijk ons aanbod

Soorten massages

Aanraking is een eerste levensbehoefte van de mens. Aanraking heeft een troostende, helende en ontspannende werking. Mede door onze cultuur zijn wij het elkaar aanraken voor een deel kwijtgeraakt. Hierdoor kan de focus op het denken komen te liggen. Er ontstaat ontkenning van behoeftes van het hart, de emoties en het lichaam. Het doel van onze massage is om opnieuw verbinding te leggen tussen hoofd en hart. Om jou, vanuit ontspanning, in contact met jezelf te brengen. Onze inspiratie vinden wij in de genezende kracht van Jezus die vaak door aanraking tot uiting kwam.

Het Christelijk Spiritueel Centrum biedt de volgende massages aan: