ontspanningsmassage

Veilig en weldadig

In een veilige atmosfeer, met liefdevolle aandacht en in stilte is ontspanningsmassage een weldaad voor iedereen die ontspanning zoekt. Door een massage word je je weer echt bewust van je lichaam. Ook voel je je ontspannen en gelukkiger door de stoffen die in je lichaam worden aangemaakt.

Heb jij last van stress, vermoeidheid, verkrampte spieren of spanningsklachten in je lichaam? Of wil je gewoon genieten van een heerlijk moment voor jezelf? Kom bij ons tot rust door een ontspannende massage.

Boek een ontspanningsmassage

“Wij kwamen bij Tjitske, omdat we wilden leren om onze kinderen een ontspanningsmassage te geven. Dat begon met een massage voor onszelf, gevolgd door massage-lessen. We zijn ons vooral gaan beseffen dat het zo liefdevol is om massages te geven en te ontvangen! Een prachtig cadeau voor ons gezin!”

Anoniem

waarom ontspanningsmassage?

  • werkt preventief en zorgt ervoor dat lichaam en geest zich kunnen ontspannen;
  • geeft energie en vergroot het (lichaams) bewustzijn;
  • ontspant de spieren en stimuleert de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam;
  • bevordert de aanmaak van het hormoon oxytocine en vermindert de aanmaak van het stresshormoon cortisol. Dit werkt bloeddruk en hartslag verlagend en brengt daardoor je lichaam tot rust en geeft een geluksgevoel;
  • is zonder klachten een heerlijk verwenmoment voor jezelf 

Het is ook mogelijk om samen met bv. partner, kind of vriend/vriendin te komen.

Boek een ontspanningsmassage

de andere soorten massages

Naast de ontspanningsmassage biedt Tjitske in  het centrum ook aroma massages en coachings massages aan. Wat is het verschil?

In de aroma massage ontvang je zachte aanraking met 8 essentiele olien. Aangebracht volgens vastgesteld protocol. De coachingsmassage is langer, 1,5uur. Daardoor is er meer tijd en ruimte om datgene wat aanraking oproept te begeleiden.

Lees verder over deze 2 andere vormen van massage: