TJITSKE VOLKERINK

Pionier en oprichtster

Tjitske is de drijvende kracht achter het Christelijk Spiritueel Centrum. Haar zoektocht naar spiritualiteit begon al op jonge leeftijd en heeft geleid tot de oprichting van dit centrum. Als presentator van radioprogramma’s heeft ze een schat aan ervaring opgedaan in communicatie. Als welnesscoach, meditatiebegeleider en massage therapeut geeft Tjitske de zachte waarden van spiritualiteit vorm en helpt mensen met verbinding herstellen met zichzelf, anderen en God. Ze deelt graag haar persoonlijke ontdekkingen en stelt zichzelf de belangrijke vraag: “Waar gaat het nu eigenlijk echt om in het leven?”

CHRISTA VAN BIJSTERVELD

Masseur en coach

Met haar achtergrond in de zorg en haar persoonlijke ervaring met massages en het gebruik van oliën, begrijpt Christa hoeveel fysieke aanraking kan betekenen, vooral in moeilijke tijden. Haar enthousiasme voor het helpen van anderen en hen ondersteunen naar herstel op een liefdevolle en natuurlijke wijze is haar drijfveer bij het Christelijk Spiritueel Centrum.

IRA VAN DIJK

Vrijwilliger en alleskunner

Ira werkt als vrijwilliger achter de schermen bij het Christelijk Spiritueel Centrum en biedt ondersteuning aan Tjitske. Ze helpt onder andere bij het runnen van de webshop, organiseert workshops en zorgt voor het verzenden van bestellingen. Haar toegewijde inzet draagt bij aan het soepele verloop van de activiteiten van het centrum.

INEZ BOLKS-BOXMAN

Teamleider dōTERRA

Inez heeft een eigen coachpraktijk, “Tijd voor Mij”, waarin ze een holistische benadering hanteert om anderen te begeleiden waarbij ze de essentiële inzet. Ze is begonnen als teamleider in de community van gebruikers rondom het CSC. Ze inspireert mensen om belemmerende overtuigingen los te laten en financiële vrijheid te bereiken.

RUDY VOLKERINK

facilitair rechterhand en masseur

 

Rudy is een gewaardeerde masseur en ook de rechterhand én levenspartner van Tjitske. Hij helpt bij het geven van workshops en cursussen in het Christelijk Spiritueel Centrum en ondersteunt Tjitske in haar missie om spiritualiteit en welzijn te verspreiden.

CORISANDE SCHAAP-VOS

Samenwerkingsparter, Mindfulness trainer en coach

 

Corisande is samen met Tjitske achter de schermen aan het werk om de missie van het centrum breder in Nederland te verspreiden. Daarnaast is zij Mindfulness trainer, Categorie 1, HBO coach en werkt ze al ruim 4 jaar met essentiële oliën. In haar coaching biedt ze zelfzorg vanuit een holistisch mensbeeld in een christelijke context. 

ANNE KOUS

Marketing en communicatie

 

Anne is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van het Christelijk Spiritueel Centrum. Als iemand die is opgegroeid in een christelijke omgeving en altijd al interesse heeft gehad in spiritualiteit, vindt ze het een eer om content te creëren voor het centrum. Met haar expertise in marketingcommunicatie zorgt ze voor een sterke online aanwezigheid via sociale media, blogs, de website en nieuwsbrieven.

Jouw naam hier?

kijk bij vacatures

BLOGS en Verhalen

Wat is lichaamsgericht werken? In gesprek met Tjitske

Behalve massage en coaching biedt het Christelijk Spiritueel Centrum ook lichaamsgericht werken aan. Hierbij ligt [...]

Gratis oliën bij de MEI maandactie!

Bij het Christelijk Spiritueel Centrum streven we naar een gezonde balans tussen lichaam, ziel en [...]

De weg na Pasen: het behouden van goede gewoonten

Niet de weg NAAR Pasen, maar de weg NA Pasen. Want nu Pasen achter ons [...]

Waarom Detoxen in het voorjaar goed voor je is – Een spirituele reis naar Pasen

Het voorjaar staat voor de deur, en samen met de opbloeiende natuur komt er ook [...]

Vijf voordelen van meditatie: ontdek innerlijke rust bij het Christelijk Spiritueel Centrum

In de drukte van het dagelijks leven kan het een uitdaging zijn om momenten van [...]

Verbinding – Ervaringen van coaching & massage door de ogen van Jantine

Een jaar geleden deelde Jantine haar ervaring over coaching en massage op de blog van [...]

KerstBlogs voor verdieping

Kerst staat voor de deur.

Budgetproof Gift Guide voor Kerst

Kerst staat voor de deur. Iedereen is druk met het kopen van cadeautjes voor ieders [...]