Meer energie, leven en vitaliteit

holistische gezondheid: zorg ook voor je stofwisseling

Hoe zou het zijn als je de klok terug zou kunnen draaien?  Dat je weer energie hebt zoals jaren terug, je huid en haar er weer mooi uitzien, wat extra kilo’s kwijt bent… Mooie woorden, maar hoe dan?

Het functioneren van je lichaam, je emotionele en mentale welzijn zijn met elkaar verbonden. Holistisch staat voor een brede aanpak, die rechtdoet aan alle aspecten van je menszijn. Wij geloven dat je lichaam een tempel van de Heilige Geest is, en dat je daar dus goed voor mag zorgen. Je stofwisseling of metabolisme vraagt aandacht.

Wist je dat slechts 20% van de volwassen inwoners van Europa een gezond metabolisme heeft?.

Ongezond eten en lichamelijke inactiviteit bedreigen je metabolische gezondheid.
Er zijn veel manieren om uw gezondheid en welzijn te meten. Voor sommige mensen gaat het om hoe ze eruit zien en hoe ze zich voelen, terwijl het voor anderen zaken als cholesterolgehalte en gewicht zijn.

Je gezondheid wordt bepaald door veel verschillende factoren: energieniveau, bewegingsgewoonten, voeding, stressniveaus, blootstelling aan gifstoffen en gevoelens van welzijn. De wereld waar we in leven confronteert je met gezondheidsproblemen. Door drukke banen en overvolle schema’s is er weinig tijd voor lichaamsbeweging en een goede nachtrust. Je hebt eindeloze toegang tot bewerkte voedingsmiddelen en bent gewend aan een dieet dat belangrijke voedingsstoffen mist die nodig zijn voor een goede gezondheid. Als gewone consument gebruik je veel producten die je blootstellen aan gifstoffen. Deze zelfde slechte levensstijlfactoren kunnen ook uw metabolische gezondheid beïnvloeden.

Dus wil je gezonder leven met meer energie, een betere slaap, een helderder denken en een gezonde levensstijl waarin je voldoende beweegt en minder toegeeft aan lekkere trek? Dat is een streven waarbij jij (net als ik!) best wat ondersteuning kunt gebruiken van goede supplementen. Sinds mei 2023 kunnen we je ook hiermee helpen. Lees snel meer over een uitstekende kwaliteit supplementen ter ondersteuning van je gezonde en natuurlijke levensstijl.

Verbeter je stofwisseling met MetaPWR systeem voor meer leven in je jaren! 

Metabole gezondheid

Ons metabole gezondheid wordt bepaald door een heleboel factoren, zoals het eten dat we tot ons nemen, ons metabolisme, darmgezondheid, lichaamsbeweging, slaap, stress, mentale gezondheid, maar ook ons leeftijd, genen, etc.  We hebben een fysieke leeftijd – hoeveel jaar we op aarde zijn. En we hebben een metabolische leeftijd – dat geeft weer hoe oud we op celniveau zijn.  Metabole gezondheid heeft dus te maken met ons verouderingsproces op celniveau.  

Veel mensen worden ouder, maar blijven niet per se langer gezond.  Dat betekent dat de laatste levensjaren vaak in slechte gezondheid doorgebracht worden. Door aandacht te besteden aan ons metabole gezondheid, kunnen we hier een grote invloed op uitoefenen.  Metabole gezondheid heeft een impact op allerlei aspecten, zoals ons energieniveau, hoe diep we slapen, ons verteringsproces, gewicht, immuunsysteem, emotionele toestand, huid, etc.

dōTERRA heeft een unieke lijn ontwikkeld om deze metabole gezondheid te optimaliseren op celniveau.  Het systeem helpt  o.a. met:

 • controle houden over snacken en gewicht
 • genen activeren die zorgen voor lang leven
 • verminderen van de ontwikkeling van vetcellen
 • verbeterde cognitieve functie
 • beperken van de glucose-piek na een maaltijd
 • toename van energie
 • de huid

Metabole gezondheid gaat over leven. Meer leven in plaats van overleven gaat over een vitaal en krachtig leven, op elke leeftijd!

En het goede nieuws is je kunt nu starten, hoe oud je ook bent! 

 

 

Wil jij je ook vitaal en krachtig voelen!?
Bestel het MetaPWR systeem

Het METAPWR SYSTEEM kort uitgelegd

De PWR in METAPWR staat voor, Persoonlijke Wellness Gerealiseerd. Het systeem bestaat uit 3 verschillende producten:

 1. MetaPWR olie
  Dit mengsel van oliën van kaneelschors, pepermunt, citroen, grapefruit en gember is samengesteld om zin in snaaien te verminderen, de groei en toename van vetweefsel te reduceren en je metabole gezondheid te ondersteunen. Deze blend is er als olie, in beadlets en in softgels.
 2. MetaPWR assist
  Dit supplement bevat naast de MetaPWR-olie nog meer kaneel, moerbei en berberine.  Het kan helpen om de bloedsuiker-spiegel (na de maaltijd) te reguleren en te stabiliseren, de absorptie van koolhydraten en suiker te verminderen, en bij te dragen aan een gezond vetmetabolisme.  Je hoeft het slechts één keer per dag bij je zwaarste maaltijd in te nemen en het helpt niet alleen om de piek na de maaltijd te verminderen, maar geeft je ook duurzame energie gedurende de dag.
 3. MetaPWR advantage
  De advantage combineert de kracht van 9 soorten (!) marine collageen, een bijna onmogelijk te vinden natuurlijke vorm van NMN en tien andere ingrediënten die de elasticiteit, dichtheid en stevigheid van de huid kunnen verbeteren en slanke spieren en bindweefsel kunnen ondersteunen.

gezonde en natuurlijk levensstijl

Bekijk deze korte introductievideo van dōTERRA over de MetaPWR. Als het je aanspreekt, help ik je stap voor stap onderweg met alle informatie om op een goede manier voor jezelf te zorgen.

Er is voor elke behoefte informatie én begeleiding beschikbaar.

NB: Via de instellingen kan je vertaling aanzetten, in welke taal je wilt.

Ben jij toe aan een upgrade van je gezondheid?

PErsonal wellness realised

PWR staat voor Power, maar ook voor Persoonlijke Welness Realiseren. Het vraagt van je dat je je inzet voor een gezonde levensstijl. In ons doTERRA community ontmoet je andere mensen die de olie en de producten gebruiken met het verlangen naar een gezond(er) leven. Alleen is het lastig, haak aan en ontdek een community die je ondersteunt. Het persoonlijke account geeft je toegang tot deze community en ontvang je bij aanschaf van de producten.

Bestel het MetaPWR systeem