coaching en massage

RUIMTE EN INZICHT

Vind je het spannend om een massage aan te gaan of roept een massage bij jou veel op? Dan is een coachingsmassage vast iets voor jou!

De coachingsmassage begint met een voorgesprek om jouw hulpvraag, je gedachten en gevoelens te bespreken. Na de massage spreken we door over wat er voor jou is losgekomen. Veiligheid en vertrouwen tussen jou en mij als massage therapeut is heel belangrijk. Wat zijn gedachten of emoties die je in de weg staan, wat geeft je lichaam aan? Als we dit gaan opmerken, geeft het ruimte en inzicht. Zo kun je duurzaam ontspannen, meer tot  jezelf komen door het contact met je lichaam en met ondersteuning van je geurzintuig..

Bestel een coachingsmassage in de webshop

“De combinatie van massage en coachingsgesprekken was precies wat ik nodig had. Ik ben vaak gevoelig voor wat anderen van mij vinden en raak mijn eigen zekerheid over wie ik ben en wat ik kan dan kwijt. Ik kan alles voortdurend beredeneren en dan pieker ik mezelf suf. Daardoor ontstaat er juist veel spanning in mijn lijf. Ik heb mezelf weer beter leren kennen, heb meer zelfvertrouwen gekregen en ben meer van mezelf gaan houden. Ik ben sterker geworden.”

Ingrid

iets VOOR JOU?

De coachingsmassage is iets voor jou als jij:

  • spanning ervaart in je lichaam en je weet niet waarom;
  • het spannend vindt om een massage aan te gaan;
  • behoefte hebt aan een luisterend oor;
  • jezelf, je lichaam en je reacties beter wilt leren begrijpen;
  • lastig vindt om contact te maken met onderdelen van je lichaam;
  • aanvullend aan therapiesessies kan aanraking veel goeds doen. Denk o.a. aan trauma, ptss, hechtingsproblematiek en na seksueel misbruik. Tjitske heeft ruime ervaring in zorgvuldige begeleiding. In welke fase je je ook bevindt. Neem gerust eerst contact op, wat jij nodig hebt.

 

Bestel een coachingsmassage in de webshop

    

Blogs over begeleiding in de massage bij trauma

Massage, Therapie en Coaching

Sinds 2015 is Tjitske masseur en sinds 2023 kan zij zich massage therapeut noemen. Door het volgen en geven van verschillende lichaamsgerichte opleidingen, de doorgaande persoonlijke ontwikkeling en door de opgebouwde ervaring met mensen met allerlei soorten trauma (licht en zwaar) heeft zij deskundigheid opgebouwd.

De therapeutische technieken die ze inzet zijn CMFT, en Focussing bodywork.  Tjitske is aangesloten bij de beroepsorganisaties van CMFT hulpverleners en de stichting Focussing NL, daarnaast is zij lid van het CAT-collectief voor alternatief therapeuten. 

Je bent welkom voor een kennismakingsbehandeling, zodat je zelf kunt ervaren wat deze lichaamsgerichte aanpak voor jou kan betekenen.

Bestel een coachingsmassage in de webshop

de andere Soorten massage

Aanraking is een eerste levensbehoefte van de mens. Aanraking heeft een troostende, helende en ontspannende werking. 

Het Christelijk Spiritueel Centrum biedt ook deze massages aan: