coachingmassage

RUIMTE EN INZICHT

Vind je het spannend om een massage aan te gaan of roept een massage bij jou veel op? Dan is een coachingsmassage vast iets voor jou!

De coachingsmassage begint met een voorgesprek om jouw gedachten en gevoelens te bespreken. Na de massage spreken we door over wat er voor jou is losgekomen. Omdat je vertrouwen geeft aan de masseur, kunnen er gedachten of emoties zijn die je in de weg staan. Als we dit bespreken, geeft het ruimte en inzicht. Zo kun je echt ontspannen en jezelf verder ontwikkelen.

“De combinatie van massage en coachingsgesprekken was precies wat ik nodig had. Ik ben vaak gevoelig voor wat anderen van mij vinden en raak mijn eigen zekerheid over wie ik ben en wat ik kan dan kwijt. Ik kan alles voortdurend beredeneren en dan pieker ik mezelf suf. Daardoor ontstaat er juist veel spanning in mijn lijf. Ik heb mezelf weer beter leren kennen, heb meer zelfvertrouwen gekregen en ben meer van mezelf gaan houden. Ik ben sterker geworden.”

Ingrid

VOOR JOU

De coachingsmassage is iets voor jou als jij:

  • spanning ervaart in je lichaam en je weet niet waarom;
  • het spannend vindt om een massage aan te gaan;
  • behoefte hebt aan een luisterend oor;
  • jezelf, je lichaam en je reacties beter wilt leren begrijpen.
  • lastig vindt om contact te maken met onderdelen van je lichaam
  • aanvullend aan therapiesessies
Bekijk onze tarieven

 

Soorten massages

Aanraking is een eerste levensbehoefte van de mens. Aanraking heeft een troostende, helende en ontspannende werking. Mede door onze cultuur zijn wij het elkaar aanraken voor een deel kwijtgeraakt. Hierdoor kan de focus op het denken komen te liggen. Er ontstaat ontkenning van behoeftes van het hart, de emoties en het lichaam. Het doel van onze massage is om opnieuw verbinding te leggen tussen hoofd en hart. Om jou, vanuit ontspanning, in contact met jezelf te brengen. Onze inspiratie vinden wij in de genezende kracht van Jezus die vaak door aanraking tot uiting kwam.

Het Christelijk Spiritueel Centrum biedt de volgende massages aan: