de oliën

UNIEKE WERKING

Er zijn honderden bijbelverwijzingen naar het gebruik van zalven en oliën. Elke olie heeft zijn eigen specifieke geur maar ook een unieke werking.

bekijk onze oliën in de webshop

GOUD, WIEROOK EN MIRRE

Wierook is hars van de Boswellia boom uit Somalië. Je gebruikt het voor het versterken van het immuunsysteem, huidvernieuwing, gebed en spirituele rituelen. Wierook heeft een kalmerend effect. Mirre is hars van de Balsamodendron Myrrha Tree. Je gebruikt het bij
Hoesten, (snij)wonden, mondproblemen, indigestie, huidproblemen, emotionele disbalans.

lemon

Een populaire en heerlijke olie die je voor veel verschillende dingen kunt inzetten. In één flesje lemon (citroenolie) zitten maar liefst 45 citroenen. De olie is koudgeperst uit de schil van de citroen. Hierdoor zijn alle natuurlijke en krachtige stoffen behouden. Je gebruikt het voor reiniging, energie, concentratie en focus, koorts en keelpijn. Je kunt lemonolie ook gebruiken voor de schoonmaak of om mee te koken.

PEPERMUNT

Wat kan een pepermuntje af en toe toch lekker zijn. Heerlijk verfrissend en verkoelend in je mond. Helaas zit er in zo’n pepermuntje heel veel suiker. En het is eigenlijk niet eens de echte smaak van pepermunt. De echte pepermuntsmaak en goede eigenschappen vind je in de pepermuntolie. Een olie die je voor veel verschillende doeleinden kunt inzetten. Je gebruikt het bij hoofdpijn, koorts, gebrek aan energie, het openen van je luchtwegen en meer.

AROMATOUCH

Aromatouch is samengesteld om de massage te ondersteunen. Het combineert oliën die bekendstaan voor hun kalmerende effecten. Het verlicht spierspanning en verbetert de bloedsomloop. Kan ingezet worden bij luchtwegproblemen en spierpijn en om spierspanning te verlichten. Naast massage is het ook heerlijk voor een ontspannend bad. In de aromatouch olie zit een combinatie van basilicum, grapefruit, cypress, marjoram, peppermint en lavender.

ORANGE

Een heerlijk geurende Citrus olie met veelzijdige manier van gebruiken is de Wild Orange, oftewel de Sinaasappel. Net als alle citroenoliën werkt de Wild Orange sterk in op je stemming en geeft de geur je een energieboost. Wild Orange is versterkend voor het immuunsysteem bij stress en ter versterking van de lichaamscellen bij ernstige ziekten. Is ontstekingsremmend en vermindert pijn. Deze olie werkt krampstillend en kalmerend bij klachten van de spijsvertering.

lavendel

Heb jij ooit gelopen over de prachtige lavendelvelden in Zuid – Frankrijk? De heerlijke geur doordringt tot diep in je lichaam. De geur laat al je lichaamsdelen totaal ontspannen. Lavendel heeft een bijzondere en veelzijdige werking. Je gebruikt het om te ontspannen, bij hoofdpijn, hooikoorts, huidverzorging, misselijkheid, droge lippen en nog veel meer. Ook voor baby’s werkt deze olie goed om te kalmeren en te slapen, bij doorkomende tandjes, spruw en luieruitslag.

meer weten: kom naar een workshop