visie

kom tot rust, kom tot jezelf

Wij geloven dat rust en tot jezelf komen belangrijk zijn. Dit vind je alleen als ziel, geest én lichaam in balans zijn. Daarom focussen wij op de volgende punten:

Christelijke Spiritualiteit

Christelijke spiritualiteit is voor ons het proces waarin je gevormd wordt als mens. De spiritualiteit waarop wij de waarden en onze handelen baseren komt vanuit het christelijk geloof: Wij werken daarom vanuit de basistekst: ‘Heb de Heer uw God lief en uw naaste als uzelf.’

Holistisch

Wij benaderen de mens als één geheel, lichaam, ziel en geest. Daarom is er in het centrum altijd aandacht voor al deze aspecten. Dit is terug te vinden in het aanbod van massages, meditatie en het gebruik van essentiële olie

Iedereen is welkom

Iedereen die in centrum is welkom. Het maakt ons niet uit of je gelooft, of niet. Of je gay, bi of hetero bent. Of je gevaccineerd bent of niet. Iedereen is welkom!

Toekomst

Het Christelijk Spiritueel Centrum is een stap naar een grotere visie. We willen kerken, masseurs en coaches toerusten om de visie van het CSC toe te passen. In 2023 zal dit van start gaan. Later volgt meer informatie.