Olie Actie Mei Gratis oliën!

ONTVANG GRATIS OLIEN!

Ben je al langer op onderzoek naar natuurlijker gezonde zelfzorg? Trekken de essentiele olien je aan? Dit is een mooie gelegenheid om de stap te zetten! 

Tijdelijk tot 31 mei tot wel 3 oliën gratis, bij aanschaf van een oliepakket.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN DE OLIËN

BESTEL IN ONTVANG GRATIS OLIEN!

Bestel je het Family Essential Pakket € 167(kortingsprijs) en ontvang de Wild Orange van 15ml cadeau, t.w.v. € 17

Bestel je het Home Essentials Pakket € 327 (kortingsprijs) dan ontvang je de Wild Orange 15ml , Balance de grondende blend 15ml , gratis, t.w.v. € 64

Bestel de Natural Solutions Kit € 843  en ontvang de Wild Orange, Balance en Adaptive allemaal van 15ml gratis, t.w.v. € 113

family essential kit home essential kit Natural solutions

Wild Orange

 

Een bekende citrusvrucht, die heel veel voordelen heeft. Zowel een geur die fris en vrolijk ruikt, goed is voor het immuunsysteem, energie geeft en zin om aan de slag te gaan. Bekijk het oliemomentje over de wild orange.

Balance & Adaptive

 

twee blends, samengestelde olien, die ontspannend werken. De Balance is een grondende olie. Een zachte geur van bomen, wortel en frankincense (wierook). Deze geur werkt ontspannend. De Adaptive is een sterk kalmerende olie, als er veel onrust is om je heen, veel (flexibiliteit) van je gevraagd wordt en je al lang te maken hebt met overlevingsresponse en je continue alert bent.

KIJK ONLINE!

Op je eigen tijd of op woensdagavond 29 mei online. Meld je aan via de webshop: