sponsor een massage

Je kent de waarde van een massage? Je hebt een inkomen en een verlangen om anderen te helpen? Reken een massage af voor iemand met een kleine beurs, zodat diegene van de voordelen van een massage kan genieten.

Sponsor een massage

Help mee!

Een ontspanningsmassage is één op één persoonlijke aandacht voor een half uur of een uur. Massage is goed voor lichaam, ziel en geest en daarom aan te raden voor iedereen! Maar niet iedereen kan een massage betalen, terwijl we het juist mensen die stress en druk ervaren erg gunnen. Help jij mee?

Geef mensen met “een kleine beurs” die te maken hebben met stressvolle omstandigheden een massage cadeau. Daarmee geef je hen de ontspanning die ze juist in hun situatie heel hard nodig hebben.

Dit is een cadeau waarmee je harten raakt!

Ervaringen lezen 'Als dit geen liefde is'
Gesponsorde massage aanvragen

“Het kwam voor mij eigenlijk precies op het perfecte moment. Ik heb door mijn post traumatische stress stoornis nogal moeite met ontspannen, en de massage bracht mij niet alleen een rust-moment op de dag zelf, maar ik voelde ook dat het in de dagen erna nog iets deed met mijn lichaam en geest. Dat was erg fijn om te ervaren. Ik kon iets beter aarden. Ik had ook het idee dat het perfect aansloot bij de persoonlijke ontwikkelingen die ik op het moment doormaak en dat het me weer een stapje in de goede richting heeft geholpen. Dus dankjewel lieve sponsor!
Daarnaast vond ik het een erg leuke eerste kennis making met het CSC.”

Dianne

MASSAGE SPONSOREN?

  1. Je betaalt via de webshop voor een massage, bijvoorbeeld de prijs van het kennismakingstarief;
  2. Ga naar webshop en reken af. Of maak het bedrag over op rekening: NL87TRIO0197681271 t.n.v. Christelijk Spiritueel Centrum;
  3. Je vermeldt erbij: t.b.v. een gesponsorde massage en je e-mailadres;
  4. Je ontvangt een bevestiging & een factuur van je bedrag per mail;
  5. Je ontvangt een bericht van de gesponsorde nadat de massage heeft plaatsgehad.
Direct een massage geven

GESPONSORDE MASSAGE ONTVANGEN?

Heb je behoefte aan een massage, maar geen financiële mogelijkheden? Bijvoorbeeld doordat je een uitkering ontvangt of in de schuldhulpverlening zit? Je kunt aanspraak maken op een massage door te mailen. Vermeld er kort iets bij over je situatie en waarom je denkt dat je in aanmerking komt voor een gesponsorde massage. Zodra er een gesponsorde massage beschikbaar is, ontvang je een uitnodiging voor het maken van een afspraak.

Neem contact op