over tjitske

Waar het echt om gaat

‘Je straalt z’n rust uit’ en ‘ik zie zoveel liefde in je ogen’.

Gedreven door een diep verlangen naar méér en een hoopvolle overtuiging leeft en deelt zij met veel en-thou-siasme dat het wél mogelijk is. Zij strekt zich uit naar herstel en heling voor de hele mens. Tjitske is eigenaar en oprichter van het Christelijk Spiritueel Centrum.

Tjitske Volkerink (1976) is in het eerste deel van haar werkende leven actief geweest in de media  waar zij o.a. verschillende radioprogramma’s presenteerde. Bij Groot Nieuws Radio het opinieprogramma ‘Heilige Huisjes’ en een verdiepend praatprogramma ‘De Dominee Voorbij’ en op NPO radio 5 het bekende en oude verzoekplaten programma De Muzikale Fruitmand.

Haar zoektocht naar spiritualiteit begon al vroeg; in haar afstudeeronderzoek deed zij onderzoek over framing en de communicatie van christelijke spiritualiteit.

In 2011 en 2013 organiseerde Tjitske de Stiltetour en ‘de dag van de Christelijke Spiritualiteit’. 

In 2015 opende Tjitske het Christelijk Spiritueel Centrum (CSC) waar zij welnesscoach, meditatiebegeleider en massagetherapeut is. In het CSC ontwikkelde ze verschillende cursussen. 

Als pionier in de Protestantse Kerk (PKN) heeft zij sinds die tijd zich hardgemaakt voor de zachte waarden van de spiritualiteit vorm te geven. Luisteren, ontvangen, delen in verbinding met jezelf, met de ander en met God. Haar zoektocht daarin is persoonlijk gedreven en door wie ze is, deelt ze ontdekkingen graag met zoveel mogelijk mensen. Wat haar drijft is de vraag: Waar gaat het nu eigenlijk echt om in het leven? 

“Ik ben altijd gepassioneerd op zoek naar “waar het echt om gaat”. In mijn zoektocht laat ik me inspireren door al mijn zintuigen. Ik geloof dat je door het ervaren met de zintuigen tot rust kunt komen. Mijn missie is: mensen helpen tot rust te komen, van overleven naar leven. Zodat ze kunnen thuiskomen bij de Bron.”