over tjitske

Waar het echt om gaat

Tjitske Volkerink (1976) is bekend van verschillende radioprogramma’s. Ze werkte als presentator bij Groot Nieuws Radio (Heilige Huisjes, De Dominee Voorbij) en presenteert op NPO radio 5 het programma De Muzikale Fruitmand.

Haar zoektocht naar spiritualiteit begon al vroeg; haar afstudeeronderzoek ging over framing en de communicatie van christelijke spiritualiteit.

In 2011 en 2013 organiseerde Tjitske de Stiltetour. Ook ontwikkelde ze verschillende cursussen. In 2015 opende Tjitske het Christelijk Spiritueel Centrum waar zij welnesscoach, stiltetrainer en masseur is. Als pionier heeft zij sinds die tijd zich hardgemaakt voor de zachte waarden van de spiritualiteit vorm te geven. Luisteren, ontvangen, delen in verbinding met jezelf, met de ander en met God. Haar zoektocht daarin is persoonlijk gedreven en door wie ze is, deelt ze ontdekkingen graag met zoveel mogelijk mensen. Wat haar drijft is de vraag: Waar gaat het nu eigenlijk echt om in het leven? 

“Ik ben altijd gepassioneerd op zoek naar “waar het echt om gaat”. In mijn zoektocht laat ik me inspireren door al mijn zintuigen. Ik geloof dat je door het ervaren met de zintuigen tot rust kunt komen. Mijn missie is: mensen helpen tot rust te komen, van overleven naar leven. Zodat ze kunnen thuiskomen bij de Bron.”