detox met oliën

zorgen voor jezelf

Het is belangrijk om regelmatig tijd te nemen om uit je routines te stappen en te versoberen. Vasten, minderen, schoonmaken of detoxen zijn daarvoor geschikte middelen. Samen met anderen ontvang je steun en inspiratie. In maart en november begeleid ik een detoxmaand. 

Op november 2023 starten we met een nieuwe detox. Doe jij mee?

Aanmelden

Detox: herstel en vernieuw

Hoe gaat het in z’n werk? Via een besloten website ontvang je dagelijks berichten en begeleiding bij het gebruik van de producten uit het olie-pakket ‘Cleanse & Restore’.

Het is aan jezelf hoe je je voedingspatroon aanpast, dat is voor alle deelnemers een eigen keus. We zullen als onderdeel van de begeleiding, door de maand heen tips voor gezonde voeding en ook recepten geven.

Verder leer je over de werking van je spijsvertering, voedingsmiddelen en de interactie met je lichaam, de productlijn van de doterra olie-kit  introduceren we gaandeweg de maand uitgebreid; en last but not least, door samen de maand te beleven krijg je steun en input van andere deelnemers…bij de hoogte en dieptepunten. 

Teamlid aanmelden nieuw met olie aanmelden

Een proefje over de olien en de spijsvertering in dit 1minuut oliemomentje over de spijsverteringsblend ‘Zengest’, 1 van de producten uit de detox-kit.

Cleanse & Restore oliepakket

Een pakket met producten die ondersteunend werken is de basis voor de detoxmaand. In 3 x 10 dagen gaan we door 3 fasen: activeren, herstellen, vernieuwen. Wat zit in dit pakket?

  1. Schoonmakend supplement, GX Assist
  2. Probiotica supplement, PB assist

Ondersteunend aan deze 3 hoofdlijnen zijn de volgende producten:

  • Supplementenpakket voor de hele maand: Lifelong Vitality
  • Het enzymen supplement: Terrazyme
  • Softgels met de ontgiftende Zendocrineblend.
  • Softgels met ondersteunende spijsverteringsblend
  • Softgels met vernieuwende eigenschappen, DDR prime.

De lemon olie is sinds kort niet meer in het pakket, maar kan je er los bij bestellen.

Bestel het oliepakket

Detox: goed voor lichaam, ziel en geest

In het voorjaar valt de gezamenlijke detox samen met de vastentijd. Detoxen is niet iets hips en moderns is. Ver voor de sap-, leverreinigingskuren en andere hippe diëten, was het al gewoon onder christenen om in de periode voor Pasen zich voedsel te ontzeggen.

Het doel van het vasten tijdens de vastentijd is daarbij om het lichaam en de geest te reinigen, ter voorbereiding op de opstanding van Christus met Pasen. Het belangrijkste, meest heilige christelijke feest.Het vasten is een duidelijk voorbeeld hoe lichaam, ziel en geest verbonden zijn. Het je onthouden van voedsel heeft geestelijke doel en heeft daarbij ook gezondheidsvoordelen.

Lees het hele blog