massage

KOM TOT RUST

Heb jij last van stress, vermoeidheid of spanningsklachten in je lichaam? Voel je opgekropte emoties of weet je niet goed hoe je bij je gevoel kunt komen? Kom bij ons tot rust door een ontspannende massage. Ervaar wat aanraking doet met je lichaam en je geest.

TROOSTEND, HELEND EN ONTSPANNEND

Aanraking is een eerste levensbehoefte van de mens. Aanraking heeft een troostende, helende en ontspannende werking. Mede door onze cultuur zijn wij het elkaar aanraken voor een deel kwijtgeraakt. Hierdoor kan de focus op het denken komen te liggen. Er ontstaat ontkenning van behoeftes van het hart, de emoties en het lichaam. Het doel van onze massage is om opnieuw verbinding te leggen tussen hoofd en hart. Om jou, vanuit ontspanning, in contact met jezelf te brengen. Onze inspiratie vinden wij in de genezende kracht van Jezus die vaak door aanraking tot uiting kwam.

Het Christelijk Spiritueel Centrum biedt de volgende massages aan:

SPonsor een massage

Je kent de waarde van een massage? Je hebt een inkomen en een verlangen om anderen te helpen? Reken een massage af voor iemand “met een kleine beurs”, zodat diegene van de voordelen van een massage kan genieten.

Een ontspanningsmassage is 1-op-1 persoonlijke aandacht voor een half uur of een uur. Dit is arbeidsintensief en vraagt om aandacht en tijd, daarom hangt er een prijskaartje aan een massage dat niet voor iedereen is weggelegd. Geef mensen met “een kleine beurs” die te maken hebben met stressvolle omstandigheden, die (ook) verlangen naar wat ontspanning deze mogelijkheid.

Sponsor een massage Gesponsorde massage aanvragen