massage

KOM TOT RUST

Heb jij last van stress, vermoeidheid of spanningsklachten in je lichaam? Voel je opgekropte emoties of weet je niet goed hoe je bij je gevoel kunt komen? Kom bij ons tot rust door een ontspannende massage. Ervaar wat aanraking doet met je lichaam en je geest.

Ontspanningsmassage aroma massage massage & coaching Lichaamsgericht werk Gesponsorde massage

TROOSTEND, HELEND EN ONTSPANNEND

Aanraking is een eerste levensbehoefte van de mens. Aanraking heeft een troostende, helende en ontspannende werking. Ook door onze cultuur zijn wij het elkaar aanraken voor een deel kwijtgeraakt. Hierdoor denken we soms teveel na en vergeten we te voelen wat ons hart, ons lichaam nodig heeft. 

Onze massages helpen jou om weer verbinding te leggen tussen hoofd en hart. Om jou, vanuit ontspanning, in contact met jezelf te brengen.

Onze inspiratie vinden wij in de genezende kracht van Jezus die ook door aanraking tot uiting kwam.

reserveer een massage

boekingsformulier

Een afspraak annuleren

informatie over boeken & annuleren

LICHAAMSGERICHT WERK Nieuw in 2024! 

 

Zoals in de bijna 10 jaar dat ik masseer, de massage-coaching als vorm is ontstaan om mensen te helpen verbinden met het lichaam, als het niet vanzelf gaat. Is er nu ook een vorm waarbij niet de massage, maar de begeleiding middels therapievormen als Focussen en CMFT centraal staan.

Je kunt deze vorm apart boeken. Lees over het verschil op de pagina ‘lichaamsgericht werk’. In het het blog gaan we dieper in op de 2 vormen.

lichaamsgericht werk

korte introductie van massage

In 7 korte filmpjes neem ik je mee in de wereld van de massage. In de playlist ‘massage’ op ons youtubekanaal vindt je vanaf september 2021 deze filmpjes:

 1. Hoe gaat het in z’n werk als je voor een massage komt? 
 2. Je veilig voelen is belangrijk, hoe zorg ik daarvoor?
 3. Ontspanning(smassage) is geen luxe! 
 4. Wat doet massage in het lichaam, de fysieke voordelen? 
 5. Troost, verbondenheid en nabijheid, de emotionele werking van massage
 6. Christelijke massage? wat is dat en hoezo?
 7. Massage en coaching kort uitgelegd!

 

 

bekijk de filmpjes over massagE

abonneer je op ons youtubekanaal

SPonsor een massage

Je kent de waarde van een massage? Je hebt een inkomen en een verlangen om anderen te helpen? Reken een massage af voor iemand “met een kleine beurs”, zodat diegene van de voordelen van een massage kan genieten.

Een ontspanningsmassage is 1-op-1 persoonlijke aandacht voor een een uur. Dit is arbeidsintensief en vraagt om aandacht en tijd, daarom hangt er een prijskaartje aan een massage dat niet voor iedereen is weggelegd.  Geef mensen met “een kleine beurs” die te maken hebben met stressvolle omstandigheden, die (ook) verlangen naar wat ontspanning deze mogelijkheid.

In 2023/2024 heeft het CSC in samenwerking met lokale PKN een aantal massages beschikbaar gesteld.

Sponsor een massage voor iemand vraag een gesponsorde massage aan voor jezelf

teamleden massage: uitbreiding!

Door de groei in het CSC raken er meer mensen betrokken. Al langer is Rudy Volkerink als partner ook betrokken bij de duo en partnermassages.

Sinds juli 2023 is ook Christa vast op de dinsdag en donderdag voor de aroma massages en de ontspanningsmassages!

 

Tjitske Volkerink
Massage therapeut

Sinds 2015 masseur en eigenaar van het CSC is Tjitske pionier geweest om massage in de christelijke spiritualiteit aan elkaar te verbinden.

Zij geeft alle vormen van massage, is doorontwikkeld tot massage therapeut en docent massage. 

Een massage bij Tjitske boek je op maandag, woensdag, donderdagavond en vrijdag.

info (@)christelijkspiritueelcentrum.nl

RUDY VOLKERINK
Masseur

Rudy is sinds 2016 betrokken als masseur in het CSC. Duomassages geven Rudy en Tjitske vaak samen. Ook de groepsworkshops massage geven we zoveel mogelijk van partners aan partners.

 

Een duomassage boeken kan op aanvraag

Christa van Bijsterveld
Masseur

Is opgeleid in het CSC voor het geven van ontspanningsmassages. En heeft de aromatechniek cursus gevolgd, omdat ze heel graag meer wil masseren.

 

Een massage op dinsdag of donderdag.

Via office(@)christelijkspiritueelcentrum.nl 

MAAK EEN AFSPRAAK

verwen jezelf elk seizoen een keer

 

 

Elk SEIZOEN een MASSAGE

Geniet van de verschillende seizoenen. Geef jezelf elk seizoen ontspanning en inspiratie en kom helemaal tot rust door de aanraking. Zo heb je elk seizoen een heerlijk moment om op te laden en vol energie de nieuwe periode in te gaan. Wist je dat elk seizoen een massage heel goed is voor je immuunsysteem?

Gun jezelf in ieder nieuw seizoen een cadeautje. Elke massage kan je een abonnement voor 4x afnemen. De massage ondersteunt je in elk seizoen om:

 • Jezelf op te laden;
 • Nieuwe energie op te doen;
 • Tot volledige ontspanning te komen;
 • Je immuunsysteem te versterken.

 

 

 

bestel hier je massageabonnement

HOE WERKT HET?

De 4-seizoens-massagekaart bestaat uit 4 behandelingen. 1 voor de herfst, voor de winter, voor de lente en de zomer. Je betaalt de kaart vooraf en kunt daarna elke drie maanden van het seizoen een massage afnemen. Bij het verlopen van het seizoen vervalt de massage. Je kunt de kaart natuurlijk ook cadeau doen!

Op de seizoensmassagekaart zijn de algemene voorwaarden van toepassing.