waarom essentiële oliën - Tjitske vertelt

het klonk goed

In 2015 gebruikte ik voor het eerst Essentiële Olie in het Christelijk Spiritueel Centrum. Ik kocht wat flesjes in de winkel en haalde informatie over de werking van het internet. Het klonk goed: vermoeidheid laten verdwijnen, tot rust komen, verdriet verwerken, maar klanten die het probeerden zeiden: “Het doet niet wat bij mij”, dus ik stopte met het gebruiken van de oliën.

HET WERKTE!

Toen kwam ik in aanraking met doTERRA. Mijn eerste gedachte was: “Dat ziet er goed uit… maar werkt het ook? Op basis van de goed onderbouwde uitleg van doTERRA ging ik met de olie aan de slag. En het werkte! Ik kocht mijn eerste pakket, de “Family Essentials Kit”, zodat ik ze thuis verder kon proberen. Vijf maanden later, kon ikze niet meer wegdenken uit het centrum.

GEZOND EN NATUURLIJK

De oliën van doTERRA zijn gezond en natuurlijk. Ideaal voor mij, ik gebruik liever geen medicijnen of chemische producten als het anders kan! De olie van doTERRA mag je bijvoorbeeld zelfs innemen, wat echt uniek is omdat de meeste oliën gevaarlijk zijn om te drinken. De naam ‘doTERRA‘ is latijn en staat voor ‘Gift van de aarde’, een cadeau aan ons om te gebruiken voor een gezonder leven. En in de paar maanden waarin ik er nu mee aan de slag ben, merk ik dat ze je op weg helpen om dit cadeau goed te leren gebruiken en toe te passen. Dat helpt ook!

MASSAGE MET ESSENTIËLE OLIE

Ook in de massagepraktijk voeg ik de aromatouch mix toe aan de geurloze natuurlijke olie die ik gewoonlijk gebruik. De geur is heerlijk en in de werking ondersteunt het de werking van de massage geweldig:

  • het helpt te ontspannen
  • versterkt het immuunsysteem
  • is ontstekingsremmend en helpt bij het afvoeren van afvalstoffen

GENEZENDE OLIE VAN DE BIJBEL

Last but zeker not least is er nog de Bijbelse referentie. Bij de oliën zijn allerlei geuren waarvan ik de naam ook terugvindt in de bijbel. Wierook, Mirre, Cederhout en Cassia, bijvoorbeeld.

Lezend in de bijbel met de bril van geur en zintuigen ontdek ik nieuwe inzichten en vergezichten. Ken je deze tekst uit het Nieuwe Testament: “God zij dank, die door ons de geur van Zijn kennis op iedere plaats openbaar maakt. Want wij zijn voor God een aangename geur van Christus”. 2 Korintiërs 2:14-15

In het Christelijk Spiritueel Centrum wil ik graag deze levensgeur verspreiden en dat kan o.a. door de ‘gift van de aarde’ te leren gebruiken voor een gezond lichaam, gezonde emoties en geestelijk welzijn.

de mogelijkheden met olie in het Christelijk Spiritueel Centrum