stiltewandeling

VIND DIEPE VREDE IN DE NATUUR

Blijven je gedachten maar malen? Voel je je onrustig als je alleen bent? Ervaar je een gevoel van onvrede? Geloof je dat er meer is tussen hemel en aarde en ervaar je verlangen daarnaar? En houd je ervan om buiten in de natuur te zijn?

Dan zijn de stiltewandelingen van het Christelijk Spiritueel Centrum echt wat voor jou! Door tijd te nemen voor jezelf, creëer je ademruimte om te reflecteren, zodat je opnieuw bezield raakt en vanuit je hart gaat leven. Het ritme van de seizoenen in de natuur en het wandelen in stilte helpen bij het vinden van innerlijke balans. En in de schepping vindt je aanknopingspunten om God te ontmoeten.

Stiltewandelingen zijn een vorm van christelijke meditatie waarbij je samen in stilte ontspant, geniet, ervaart!

StilteWANDELINGen

Neem even de tijd om stil te staan bij de symboliek in de natuur en je daarmee te bezinnen op je eigen leven in een begeleide stiltewandeling. Het thema is Jezus volgen in de stilte.

Vanwege de situatie rondom corona gaan de stiltewandelingen op dit moment niet door. Wanneer de situatie verandert laten we dat zo snel mogelijk weten!

PRAKTISCH

Datum: 
Kosten: 
Locatie: 
Begeleiding: 

NB: Voorlopig staan er geen nieuwe stiltewandelingen gepland.

aanmelden

”Het is niet zomaar stilzijn, maar de oefeningen die je aanreikt om de stilte te vullen zijn handvatten. Ik heb geleerd om in mijn hoofd stil te zitten. Het moment te pakken en stil te staan bij wat er dan gebeurt. Door het oefenen gaat het nu makkelijker en dat is de hoop die ik had.”

Sonja