massage

Ervaar wat aanraking kan doen met je lichaam en je geest. Aanraking is een eerste levensbehoefte van de mens. Het heeft een troostende, helende en ontspannende werking en kan relaties enorm versterken. Mede door onze cultuur zijn wij het elkaar aanraken voor een deel kwijtgeraakt. Hierdoor kan de focus op het denken komen te liggen. Er ontstaat ontkenning van behoeftes van het hart, de emoties en het lichaam. Het doel van onze massage is om opnieuw verbinding te leggen tussen hoofd en hart.

Wil je niet alleen massage ontvangen, maar ook kunnen geven? Kies dan voor een van onze massagecursussen.

”Het is minstens zo fijn als te geven als te ontvangen”

Thijs en Jantine (workshop massage voor partners)

workshop massage voor PARTNERS

Wil je je “first love” versterken? Kies voor een verwenavond, die meteen een boost geeft aan de relatie, Je leert samen de beginselen van een ontspanningsmassage en hebt een heerlijk avondje uit samen.

Deze workshop wordt gegeven door Tjitske samen met Rudy Volkerink.

(En natuurlijk ook heel erg leuk om het cadeau te geven!)

Aantal deelnemers: 3 stellen
Kosten: € 79 per stel
Data: kijk in de agenda

Bestel

privé workshop massage voor PARTNERS

Wil jij liever niet met andere stellen de workshop doen maar echt helemaal je aandacht op elkaar kunnen richten? Boek dan een privé workshop. Zo wordt een cursus echt een datenight voor jullie tweeën. Jullie krijgen praktische info die je thuis toe kunt passen om steeds weer dichterbij elkaar te komen.

Je leert samen hoe je een heerlijke ontspanningsmassage kunt geven die helemaal bij jullie past.

Aantal deelnemers: 1 stel
Kosten: €189,-
Data: Op aanvraag

 

 

Bestel

cursus massage

Altijd al willen leren masseren? Leer nu hoe je een goede ontspanningsmassage geeft. Deze cursus organiseert het CSC samen met een externe docent. Je ontvangt dan ook een officieel certificaat.

Voor de cursus is een even aantal deelnemers nodig. Het kan heel verrijkend zijn om samen met je partner deel te nemen. Ervaar wat de kracht van liefdevolle aanraking kan doen in het versterken van jullie liefdesband en verdiepen van je relatie. 

In zeven lessen van drie uur leer je samen met anderen een volledige lichaamsmassage geven met de technieken van de klassieke ontspanningsmassage. Je leert alle ins & outs om iemand lekker te laten ontspannen.

Lesuren: 20 uur les + thuisoefenen

Cursusmateriaal: Je ontvangt een cursusmap en massageolie. Het is handig om thuis een massagetafel aan te schaffen voor het oefenen. Informatie hierover ontvang je van ons.

Aantal deelnemers: 6 – 8
Kosten: € 545,- p.p.

data: Kijk in de agenda of er een cursus in de planning staat. De lessen vinden plaats in de avond en/of het weekend. Een 1e les spreken we af, daarna leggen we met cursisten de agenda’s bij elkaar.

aanmelden: de cursus gaat door er zijn voldoende deelnemers! Pas na bevestiging van de cursus betalen.

AANMELDEN & INFORMATIE

EEN ONTSPANNEN CADEAU

Wil je iemand verrassen met een cursus cadeau? Dat kan! Denk bijvoorbeeld aan de workshop massage voor partners. Of ga je voor een volledige cursus? Steek je broer, zus, vriend, vriendin, kind of ouders een hart onder de riem door ze deze ontspannende tijd met elkaar aan te bieden.

Een cadeaubon voor een workshop of cursus bestel je makkelijk in onze webshop. Heb je wensen op maat? Neem dan gerust contact op.

bestel