Essentiële Olie

OLIe workshops

Ben jij benieuwd naar de werking van de essentiële oliën? Boek dan een workshop waarin je uitleg krijgt, bijvoorbeeld over:

  • oliën als basis voor een natuurlijk en gezond leven
  • hoe de oliën op je emoties inwerken
  • oliën en de Bijbel (rondom christelijke feestdagen)
Bekijk de agenda reserveer een plek

olie challenge

Ervaar zelf hoe de oliën kunnen werken. Hoe werkt dat? We geven je 4 basisoliën: Lavendel, Pepermunt, Citroen en On Guard. In een gratis proefprogramma ga je 1 week, deze 4 oliën op 100 manieren gebruiken onder begeleiding.

De oliechallenge start maandelijks op de 1e maandag van de maand. Ervaar zelf of het wat voor je is en meld je gratis aan.

aanmelden voor de olie challenge

cursus ’emotie in balans’

Hoe kan je de olie inzetten bij emotionele processen?  De cursus geef ik begeleiding bij hoe je emotioneel jezelf kan ondersteunen met behulp van de oliën. 

 

Cursus Emoties in balans

Kwaliteit met 25% KORTING

De workshops zijn live en online te volgen. Je krijg zorgvuldige informatie, het is gezellig en interactief, zodat je al je vragen kunt stellen. Je kan bv. een introductiekit met drie oliën aanschaffen of een proefflesje vragen via de webshop.

Het is handig om dat vooraan een workshop te doen, met eigen ervaring kan je in de workshop beter beslissen of een kortingsaccount bij je past. Een account geeft je  een jaar lang 25% korting je op al je toekomstige olie-aankopen.

De workshops zijn gratis en worden gegeven door Tjitske of door een andere gecertificeerde coach. Naast het centrum in Hilversum zijn er meerdere locaties in het land waar je via één Wellness Coach vanuit ons team, met de olie in aanraking kan komen. 

 

Nieuwe Data workshops aanvraag proefflesjes webshop olien

“Wat een heerlijke geurende workshop, Tjitske Een mooi verhaal en presentatie! Dank hiervoor!”

Evi

een WORKSHOP of LEzing AANVRAGEN

Vrijgezellenfeest, vriendinnen high tea of een kringavond? Nodig Tjitske uit voor een lezing over meditatie, mindfullness of aanraking/massage. De kosten zijn €181,50 (€ 150 incl. 21% BTW) + reiskosten á € 0,19 per km vanaf Hilversum.

Je kan ook een workshop essentiële oliën organiseren. Daarvoor rekenen we alleen reiskosten á € 0,19 per km vanaf Hilversum.

Het is ook mogelijk om met een groep naar het Christelijke Spiritueel Centrum te komen (maximaal 8 personen).

Meer informatie en aanvragen

Gratis olieWORKSHOPS op andere locaties

In de jaren dat Tjitske vanuit het CSC workshops geeft, zijn er op meerder locaties in NL teams ontstaan van mensen die de olie met veel plezier zijn gaan gebruiken en ook uitdelen en workshops geven. Misschien is er wel een locatie bij jou in de buurt! Kijk snel waar je terecht kan:

Amersfoort – Dineke, Ruth en Jurjanne werken samen onder de naam: ‘Oyl Matters’: facebook.com/Oylmatters/

Bilthoven – Inge Derks van followgrace.nl

Oud-Beijerland/Rotterdam – Anneke Melissant bij: zorgmetolie.nl

Zwolle – Dorine en Elisabeth werken samen. Je vindt ze via etherischeoliewerkt.nl/  en ontspanningsmassagewerkt.nl

 

ook deel worden van ons netwerk?

Ons team bestaat uit enthousiaste oliegebruikers, we werken nauw samen in het leren gebruiken van de olie voor onszelf en delen deze kennis graag uit. Ieder vanuit zijn eigen professie.

We zijn een groep met o.a. verpleegkundigen, voedingsdeskundigen, masseurs en verschillende therapeuten, die de olie toepassen en ook doorverkopen.

Ben je benieuwd hoe dit werkt? Zou je zelf onderdeel willen uitmaken van dit netwerk? Kom naar een workshop of leg contact en vraag gericht informatie aan.

Je ziet er zijn nog wat plekken te vullen op de kaart van Nederland!