Coaching

Zoek je naar nieuwe inspiratie?Christelijkspiritueelcentrum028 (2)

In de hectiek van het dagelijks leven waarin we werk, gezin en sociaal leven moeten combineren is het soms lastig om het overzicht te bewaren. Hierdoor kun je het gevoel hebben dat je de grip op je visie, inspiratie en het plezier in je werk kwijtraakt..

  • Lekt je energie weg?
  • Weet je niet meer waarom je enthousiast was over je werk?
  • Heb je moeite met “nee” zeggen?
  • Heb je het gevoel geleefd te worden?

Ik wil graag anderen inspireren om tot hun recht te komen. Wat maakt jouw uniek? Waarom doe je wat je doet? Met mijn journalistieke ervaring ben ik een goede sparringpartner, voor mensen die werk willen maken van hun leven. In 1 of 2 gesprekken weet je weer wat je te doen staat en kan je vol energie verder.

Ik ben Tjitske Volkerink, een energiek persoon met oog voor mensen. Mijn drijfveer is om jou opnieuw met jezelf, God en anderen te verbinden, zodat je weer in je kracht komt te staan. Mijn kernwaarde is dat God voor ieder mens een plek en doel op deze wereld heeft. Vanuit mijn ervaring als interviewer bij div. radiostations, heb ik gemerkt hoe waardevol een gesprek kan zijn om inzicht en enthousiasme opnieuw te krijgen of te versterken.

Neem contact op voor een kort, krachtig en geïnspireerd gesprek en vraag naar de kosten.
Een combinatie maken met meditatie, stiltewandeling of massage is natuurlijk ook mogelijk!