Cursus

TIJD VOOR JE HART

Heb je in de drukte van je dagelijks leven behoefte aan tijd voor je hart? Wil je meer leren over de mogelijkheden en voordelen van mediteren? In de cursus Meditatie krijg je de inhoudelijke onderbouwing voor meditatie in christelijke vormen. En leer je om meditatie toe te passen in je dagelijks leven. De cursus bestaat uit 9 avonden, verdeeld in 3 blokken van 3 avonden.

WERKWIJZE

Tijdens de cursus krijg je professionele begeleiding van stiltetrainer Tjitske Volkerink. We zullen gebruik maken van alle faciliteiten van het centrum, zoals de stilteruimte, gebruik van essentiële olien en online inlog mogelijkheden. Alle deelnemers krijgen een uitgebreide cursusmap met thuisopdrachten mee.

INHOUD

Tijdens deze cursus leer je de basis van meditatie. Wat is het? Hoe werkt het? Wat doet meditatie met je lichaam, ziel en geest? Je leert dat meditatie voor christenen een hele rijke uiting is en we bespreken de verschillende christelijke vormen van meditatie. Ook gaan we in op het onderwerp ‘Mindful met Jezus’ waarin je jouw gedachten, hart en lichaam vult met de overvloed die Hij voor je heeft.

“Ik heb heel veel geleerd, vooral de loopmeditatie met psalm 23 heeft me geholpen en ook de oefening om negatieve gedachten weg te blazen. Wat ik geleerd heb wil ik vasthouden, ik kom zeker terug.”

Herjolein

PRAKTISCH

START NIEUWE MEDITATIECURSUS ‘TIJD VOOR JE HART’

Datum start 2020-1: Middaggroep 4 februari t/m 14 april 
Tijden: 13.00 uur – 14.45 uur
Kosten: €319,-
Begeleiding: Tjitske Volkerink
Cursusfolder: Planning meditatiecursus 2020-1 

Datum start 2020-2: Avondgroep 4 februari t/m 14 april
Tijden: 20.00 uur – 21.45 uur
Kosten: €319,-
Begeleiding: Tjitske Volkerink
Cursusfolder: Planning meditatiecursus 2020-2 

XTRA: Mocht je een keer een ochtend/avond niet kunnen deelnemen, dan is het mogelijk om die keer bij de andere groep mee te doen.

Kijk onder meditatie voor de start van de cursussen die in mei starten en de komende kennismakingsmomenten.

 

contact over Meditatie

TWIJFEL JE NOG?

Kom dan naar één van de kennismakingsavonden

Gratis kennismakingsavonden

 

Direct aanmelden?

Geef je op voor de volgende cursus

Cursus meditatie in de webshop