Cursus

TIJD VOOR JE HART

Heb je in de drukte van je dagelijks leven behoefte aan tijd voor je hart? Wil je meer leren over de mogelijkheden en voordelen van mediteren? In de cursus Meditatie krijg je de inhoudelijke onderbouwing voor meditatie in christelijke vormen. En leer je om meditatie toe te passen in je dagelijks leven. De cursus bestaat uit 3 x 3 avonden.

WERKWIJZE

Tijdens de cursus krijg je professionele begeleiding van stiltetrainer Tjitske Volkerink. We zullen gebruik maken van alle faciliteiten van het centrum (stilteruimte, aroma’s, essentiële olien). Alle deelnemers krijgen een uitgebreide cursusmap met thuisopdrachten mee.

INHOUD

Tijdens deze cursus leer je de basis van meditatie. Wat is het? Hoe werkt het? Wat doet meditatie met je lichaam, ziel en geest? Je leert dat meditatie voor christenen een hele rijke uiting is en we bespreken de verschillende christelijke vormen van meditatie. Ook gaan we in op het onderwerp ‘Mindful met Jezus’ waarin je jouw gedachten, hart en lichaam vult met de overvloed die Hij voor je heeft.

“Ik heb heel veel geleerd, vooral de loopmeditatie met psalm 23 heeft me geholpen en ook de oefening om negatieve gedachten weg te blazen. Wat ik geleerd heb wil ik vasthouden, ik kom zeker terug.”

Herjolein

PRAKTISCH

Deze cursus start in januari op 3 verschillende momenten

Datum start: dinsdag 22 januari
Tijden: 10.00 uur – 11.45 uur
Cursus 2019-1: download de planning meditatiecursus 2019-1

Datum start: dinsdag 22 januari
Tijden: 20.00 uur – 21.45 uur
Cursus 2019-2: download de planning meditatiecursus 2019-2

Datum start: vrijdag 25 januari                                    #nieuw!
Tijden: 20.00 uur – 21.45 uur
Locatie: Kerkgebouw De Schuilplaats, Ede
Cursus 2019-3: download de planning meditatiecursus 2019-3 EDE

Kosten: €299,-
Begeleiding: Tjitske Volkerink

TWIJFEL JE NOG?

Kom dan naar één van de kennismakingsavonden

Gratis kennismakingsavonden

 

Direct aanmelden?

Geef je op voor de volgende cursus

Cursus meditatie