meditatie

Nieuwsgierig naar meditatie?

Wist je dat meditatie in de afgelopen 2000 in de christelijke traditie een plek heeft gehad? Het is dus helemaal niet vreemd of bijzonder. Maar wat weet jij eigenlijk van mediteren? Ben je nieuwsgierig naar wat meditatie precies is? Wil je weten hoe je kunt mediteren of wat je ervan kunt verwachten?

KENNISMAKEN

Het Christelijke Spiritueel Centrum organiseert vier keer per jaar een avond waarin je kennis kunt maken met meditatie. Ontdek de vele voordelen van mediteren! Maak kennis met ons centrum en met Tjitske, die de meditaties begeleidt.

Tijdens deze avonden zal Tjitske meer uitleg geven over waar meditatie vandaan komt, hoe het ingezet wordt en wat waarom mediteren zo goed voor je kan zijn. Natuurlijk is er ook ruimte om al je vragen te stellen.

 

MEDITATIECURSUS ‘TIJD VOOR JE HART’

In het najaar start er weer nieuwe cursus:

Datum start 2020-6: dinsdag 13 oktober 2020
Tijden: 19:30uur tot 20:30uur
Kosten: 199 euro
Begeleiding: Tjitske Volkerink
Cursusfolder: Planning meditatiecursus 2020-6

De cursus bestaat uit 3 blokken elk van 3 avonden:
Blok 1, De basis: leren mediteren
Blok 2: christelijke vormen van meditatie, en
Blok 3: mindfulness, o.a. met het boek Mindful met Jezus.

Interesse? Volg een kennismakingsworkshop.

 

PRAKTISCH

KENNISMAKINGSWORKSHOPS

Data: 22 september, 6 oktober
Tijd: 19:30uur 
Kosten: gratis
Begeleiding: Tjitske Volkerink

Smaakt de kennismakingsles naar meer?
Dan kun je doorstromen in de Meditatiecursus.

Stel je vraag Bestel in de webshop

“Al langer bezig met zoeken naar meditatie, dit was voor mij het toetje. Het maakt niet uit hoe druk je bent, als je maar je rustpunten pakt. Het is makkelijker gezegd dan gedaan. En hoe vul je die lege plekken in? Deze cursus was een massage voor mijn ziel.”

Alinda

TIJD VOOR JE HART – CURSUS MEDITATIE

Heb je in de drukte van je dagelijks leven behoefte aan tijd voor je hart? Wil je meer leren over de mogelijkheden en voordelen van mediteren? In de cursus Meditatie leer krijg je de inhoudelijke onderbouwing voor meditatie in christelijke vormen en leer je om meditatie toe te passen in je dagelijks leven.

De cursus bestaat uit 3 x 3 avonden:

de basis van meditatie | christelijke vormen | Mindful met Jezus

WERKWIJZE

De cursus bestaat uit professionele begeleiding van stiltetrainer Tjitske Volkerink. We zullen gebruik maken van alle faciliteiten van het centrum (stilteruimte en de aroma’s van essentiële oliën).

Alle deelnemers krijgen een uitgebreide cursusmap met thuisopdrachten mee.

Heb je vragen? Een kennismakingsworkshop kan een geschikte avond zijn om te ervaren en je vragen te stellen. Of stel je vraag direct online.