De voordelen van Kurkuma Essentiële olie

Een van de nieuwe oliën die vanaf nu verkrijgbaar is in Nederland is Kurkuma. Kurkuma is een eeuwenoud kruid die heel belangrijk is in de Ayurvedische gezondheidspraktijken. Ook in Nederland ervaren steeds meer mensen de voordelen van Kurkuma. En nu kun je dus alle voordelen ervaren als essentiële olie. De olie wordt gewonnen uit de Kurkuma-wortel en bevat 2 unieke componenten: Tumerone en ar-Turmerone. 

Algemene werking:

  • Deze olie werkt op celniveau en ondersteunt een gezonde cellulaire functie
  • Bevordert een gezonde afweerfunctie
  • Ondersteunt een gezonde glucose – en lipiden-metabolisme
  • Heeft een positief effect op je emoties en je humeur
  • Vermindert huidoneffenheden, waardoor je een gezonde en schone huid krijgt

Een hele krachtige trio combinatie is Kurkuma, Copaiba en Frankinsence. Deze drie oliën samen werken diep in op de cellulaire functies. Ze hebben een zeer krachtige werking op ons zenuwstelstel en werken ontstekingsremmend. Doe van deze 3 oliën iedere dag 1 druppel onder je tong of in een capsule om alle voordelen zelf te ervaren.

Meer weten of essentiële oliën? En hoe krachtig de werking is voor je gezondheid?Kom dan naar een workshop om te horen en te ervaren. Ook vertel ik je hoe je de oliën met korting kunt aanschaffen.