Budgetproof Gift Guide voor Kerst

Kerst staat voor de deur. Iedereen is druk met het kopen van cadeautjes voor ieders verlanglijstje. Wat is er nu mooier dan een Kerst vol spirituele verdieping en betekenis? Bij het Christelijk Spiritueel Centrum hebben we een speciale selectie samengesteld van (budgetproof) kerstcadeaus.

1. Bijbelse Oliën & Meditatie Kerstworkshop – €20,-

Betreed de wereld van meditatie en bijbelse oliën tijdens de speciale kerstworkshop van het Christelijk Spiritueel Centrum. Ontdek samen met gelijkgestemden de diepgaande betekenis van meditatie en het gebruik van oliën. Perfect voor beginners en gevorderden. Geef dit cadeau, en men kan meteen na Kerst op 3 januari aansluiten tijdens de workshop in Hilversum.

2. Goud, Wierook en Mirre – €12,95

Wat past er beter bij Kerst dan een essentiële olie met kostbare natuurlijke wierook en mirre? Een symbolisch geschenk met natuurlijke elementen, aangevuld met plantaardige kokosolie en versierd met bladgoud. Een prachtig cadeau voor een betekenisvolle kerst.

3. Holiday Peace – €4,50, €8,60 of €42,-

Een reinigende, kalmerende en verfrissende blend, waarvan de geur doet denken aan een kerstboom – deze olie brengt de ultieme kerstsfeer met zich mee. Perfect voor het creëren van een harmonieuze omgeving. Verkrijgbaar in verschillende formaten. Een klein gebaar met een groots effect.

4. Holiday Joy – €4,50, €8,60 of €42,-

Deze exclusieve doTERRA blend brengt traditionele feestgeuren tot leven en verfrist de lucht terwijl het de geest opfleurt. Ideaal om een gastvrije en feestelijke ambiance te creëren tijdens deze speciale tijd van het jaar.

5. Boek: Kleine gids voor Christelijke Meditatie – €20,-

Voor degenen die verdieping zoeken, is deze kleine gids voor christelijke meditatie een perfect cadeau. Praktisch en toegankelijk, het biedt veertien meditaties en is geschikt voor lezers die zich afvragen hoe je een verstilde omgang met God in je leven kunt vormgeven en voor mensen die verbinding zoeken tussen oosterse meditatie en hun christelijke wortels.

6. Lava Steen Armband – €7,95

Voeg een stijlvolle touch toe aan de kerstoutfit met deze lavasteen armband met een christelijk symbool, die niet alleen jouw stijl aanvult maar ook de geur van oliën absorbeert. Een subtiel geschenk met een diepe betekenis.

7. Cadeaubon – Prijs zelf te bepalen

Voor de ultieme keuze hebben wij onze veelzijdige cadeaubon. Laat je dierbaren zelf kiezen tussen een workshop massage of een heerlijke massage. Wij zorgen voor een mooie verpakking om dit persoonlijke geschenk compleet te maken.

Vergeet ook niet in onze webshop rond te neuzen voor al het andere, leuke aanbod in verschillende prijsklassen. Maak van deze Kerst een viering van betekenis en verbinding.