Ontdek de magie van essentiële oliën met het Christelijk Spiritueel Centrum

Oliën winnen snel aan populariteit, en steeds meer mensen ontdekken de helende kracht die verborgen ligt in kleine flesjes vloeibaar goud. Maar waar moet je beginnen? Hoe kun je de wereld van essentiële oliën verkennen en omarmen? Het Christelijk Spiritueel Centrum helpt je graag op een laagdrempelige manier kennismaken met deze prachtige oliën. In deze blog lees je op welke 4 manieren dat mogelijk is.

1. De Oliechallenge: een reis van 7 dagen

Bij het CSC begrijpen we dat de wereld van essentiële oliën overweldigend kan zijn als je net begint. Daarom hebben we de Oliechallenge bedacht; een maandelijks evenement waarbij je gedurende 7 dagen 4 essentiële oliën leert kennen. Voor slechts 10 euro ontvang je een introductiekit met deze oliën, waarna je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een besloten groep onder begeleiding van het CSC. Ontdek de kracht van de oliën en deel je ervaringen met gelijkgestemde deelnemers.

2. Gratis online workshop: leer op jouw tempo

Voor degenen die graag op hun eigen tempo willen leren, biedt het CSC een gratis online workshop aan. Neem de tijd om de basisprincipes van essentiële oliën te begrijpen en ontdek hoe ze je welzijn kunnen verrijken. Bekijk de workshop op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt of kijk in onze agenda voor informatie over live workshops.

3. MetaPWR Challenge: energie, vitaliteit en welzijn

Bij het CSC geloven we in de holistische benadering van welzijn. Daarom lanceren we regelmatig speciale acties, zoals de aankomende MetaPWR Challenge op 15 november. Dit programma is gericht op een specifieke productlijn die de stofwisseling beïnvloedt, en daarmee invloed heeft op je huid, haar, slaap, gewicht, eetlust, energie en vitaliteit. Met de aanschaf van het MetaPWR-pakket krijg je niet alleen hoogwaardige producten, maar ook begeleiding gedurende de maand.

4. Persoonlijk contact: een wellness consult met Tjitske

Voor een meer persoonlijke benadering biedt het CSC de mogelijkheid van een wellness consult met Tjitske. Of je nu online of live wilt afspreken, dit consult is ontworpen om jouw specifieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakt advies te bieden.

Bij het Christelijk Spiritueel Centrum nodigen we je uit om de reis naar welzijn en spirituele groei te omarmen door middel van essentiële oliën. Laat deze kleine flesjes vloeibaar goud een verschil maken in jouw leven. Lees hier er nog meer over.